Следва

Изключителният Робер Мерсие - човекът, направил кожената рокля на Зендая и други шедьоври за Balmain и Schiaparelli

Carolina Herrera, Spring 2022, READY-TO-WEAR

When marimba rhythms start to play...

Runway преди 2 години

Галерия с високи тавани, която вероятно е била бална зала преди 100 години, е мястото, на което се случва Carolina Herrera Spring 2022. С много бални рокли, естествено. През последните няколко сезона, с локдауните и пандемията, дизайнерът Уес Гордън е съсредоточен върху по-обикновени дрехи, но сега идва кулминацията и с честванията на 40-годишнината на марката Гордън най-накрая прави по-сериозна демонстрация на артистичните си заложби. Черно-бяла раирана, сатенена дълга, с буфан ръкави, с плътна пола, от червена копринена тафта - такива са помпозните рокли и помпозните обстоятелствата, които помним от разцвета на основателката на Къщата, такива са и тези от новата колекция.

Колекцията (или какво ще носим идната пролет, когато ни се иска (или наложи) коктейлна рокля, луда интерпретация на мъжки смокинг, официални шорти) - е в галерията ни >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.