Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 3-ти дом, дома на информацията, идеите и комуникацията, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица ще е камениста за вас, Козирози. Търсенето на много информация дава истински плод, ако ви предстои тест за училище или помагате на детето си в гимназията. Задайте си ясни въпроси днес и отговорите ще дойдат от различни източници.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 2-ри дом, дома на приходите и разходите. Може би сте мислили, че трябва да внимавате за всяка стотинка от парите си и сега да пристигне изявление, което доказва, че сте прави. Като направите някои корекции в начина, по който харчите, бихте могли да спестите стотици, ако не и хиляди левове. И тези допълнителни пари може да отидат за истинските ви цели за финансова независимост и ранно пенсиониране или, както ние обичаме, за чифт скъпи обувки.  

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон, който сега е във вашия собствен знак. Плутон пътува през вашия знак от няколко години и ви носи уроци, с които укрепвате своята увереност и решителност, както ковачът втвърдява стоманата в огъня. Козирози, това е чудесен ден да прегледате миналите си успехи и да видите докъде сте стигнали. 

Хороскоп

Още от Astro