Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 2-ри дом, дома на парите и материалните ресурси, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица тествайте водите, преди да скочите. От време на време е добра идея да отправите духовен призив за пари и необходимите ресурси към Вселената. Това може да стане чрез молитва, медитация или дори танц във всекидневната. Помислете за изгаряне на златна свещ, за да привлечете големи суми пари, или носене на бижута от сребро, за да привлечете редовен доход.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във вашия знак, Водолеи.  Имате възможност, която е малко извън вашата зона на комфорт. Може да тренирате или да започнете бизнес; да мислите, че имате нужда от повече ресурси (време, пари или нещо друго), за да стартирате този проект, но време е да коригирате мисленето си. Вероятно имате всичко необходимо, за да направите първата стъпка.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон, който сега е във вашия 9-ти дом, дома на късмета и таланта. Може би сте работили "зад кулисите", създавайки уебсайт или продукти за продажба, може би се учите да свирите на китара или как да създавате модели на рокли за начинаещия си бизнес със сватбени рокли. Водолеи, ако имате интерес към нещо, вероятно имате скрити таланти, за да направите това възможно - търсете ги! 

Хороскоп

Още от Astro