Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега в Дева и във вашия 8-ми дом, дома на рисковете и проблематичните моменти, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица ще сте силно вдъхновени да създавате или да да рискувате. А в двете обикновено няма особена разлика. Това може да включва среща с приятел, с когото заедно правите музика, намиране на учител, който да ви помогне да рисувате картини, или преминаване през курс за шиене на дрехи. Бъдете визионер!

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и професионалното развитие. Това означава, че работата, хората, с които работите, и дори мениджърът ще ви харесват, но някои от правилата ще са много досадни. Днес може да ви кажат, че трябва да се спазва безсмислено правило и никакви аргументи против няма да помогнат. 

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 12-ти дом, дома на духовността, мечтите и вярванията. Голяма част от това, което можете да направите, зависи от това доколко вярвате в себе си и собствените си способности. Днес ви напомняме да имате доверие в себе си и да се обичате. Вярно е, че понякога отлагате много, но в крайна сметка свършвате работата добре, а това е важното. 

Хороскоп

Още от Astro