Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 2-ри дом, дома на парите, финансовите и материалните ресурси, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица може да стимулирате енергия за просперитет за вас и вашето семейство чрез малко "магия". Организирайте къщата си по фън шуй (сложете някъде котка близо до касичката си или купчина монети на первазите на прозорците); помислете за пречистване с тамян или хвърляне на щипка канела на верандата, за да приветствате възможностите за нова кариера и нови възможности.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 11-ти дом, дома на социалните партньорства и приятелствата. Това означава че, ако ще правите бизнес с приятел, сега е подходящ момент да получите всички условия в писмена форма. Това важи дори ако просто давате назаем на този човек вашата косачка. Наличието на добри граници сега ще запази тази връзка в бъдеще.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и ежедневните навици. Лъвове, готови сте да обновите цялата си личностна система. Това може да е методологията, която използвате по време на работа или нещо дребно като как простирате прането си. Сега сте готови да правите повече, два пъти по-бързо. 

Хороскоп

Още от Astro