Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 1-ви дом, дома на личните преживявания и вътрешния живот, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Припомняме, че намирането на баланс означава постоянни корекции; може да мечтаете да се преместите в друга част на света, да смените кариерата си или да имате различни отношения с определен човек. И докато мечтаете за тези неща, Вселената получава посланието ви и възможностите започват да пристигат. Така че, продължете напред и мечтайте.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 5-ти дом, дома на романтиката, творчеството и приключенията. Това означава, че някой може да направи неочаквано романтично движение във ваша посока. Може да се наложи да вземете решение за части от секундата дали да продължите напред или да се върнете назад. Везни, това може да ви постави в няколко секунди неудобно мълчание или да отвори вратата за нов романс.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 4-ти дом, дома жилището и семейството.  Предлагаме да се подготвите да приемете гости или да подходите минималистично към дома си и да се отървете от половината си неща. Това е пълна промяна в начина, по който живеете ежедневния си живот. Везни, постарайте се да имате "интелигентен" дом, който се подчинява на всяка ваша нужда, а не обратното. Помислете също така да живеете простия традиционен живот - гледайте зеленчуци, печете домашен хляб, четете книга на се стол на верандата или до прозореца... 

Хороскоп

Още от Astro