Седмичен ХОРОСКОП - 13.09 - 19.09

Astro преди 2 години

Във вторник, много важен ден за всички, освен че Марс прави транзит във Везни, Слънцето, което сега е в Дева и във вашия 10-ви дом, кариерата и професионалния живот, прави опозиция на Нептун, който е в Риби. Тази седмица е отличен момент ден за визуализиране на кариерата, която наистина искате да имате. И вместо да се ограничавате, попитайте се как да манифестирате този тип работа, без да преминете през години образование, тонове финансиране или преместване в друга страна. Вижте дали има начин да заобиколите обществените правила.

В четвъртък, Слънцето прави опозиция на Юпитер, който сега е във Водолей във вашия 3-ти дом, дома на споразуменията и договорите. Това означава, че най-накрая, договорът, който сте чакали, се намира на бюрото ви. За съжаление в рамките на две минути забелязвате грешка. Вашето име може да е грешно написано или описанието на транзакцията може да е боъркано. Стрелци, промените са незначителни, но необходими. И вероятно ще трябва да направите повече от едно телефонно обаждане, за да оправите това засукано положение.

Към края на седмицата, в петък, трябва да се имат предвид два аспекта. Слънцето, все още в Дева, прави тригон с мощния Плутон във вашия 2-ри дом, дома на финансите. Днес можете да спечелите нещо неочаквано. Това е отличен ден да поискате повишение или, ако имате бизнес, да повишите цените си.

Хороскоп

Още от Astro