Следва

Много цепки, много върви, много крака и други неща: Джей Ло на сцената на MTV VMA 2021

Булката-бонбон: Джасмин Тукс и роклята й Zuhair Murad

Американският топмодел и "ангел" на Victoria’s Secret Джасмин Тукс каза "Да!" на изпълнителния директор на Snapchat Хуан Давид Бореро. А роклята, о, роклята, е от Zuhair Murad...  

Celebrities преди 2 години

Джасмин Тукс и Хуан Давид Бореро се запознават по работа през 2016 година, когато Snapchat се готви да пусне нова функция в приложението си. За промотирането й компанията решава да наеме Жасмин. "Отидох на обяд с Хуан и куп други сътрудници на Snapchat, спомня си Джасмин. - Същия ден Хуан ме покани на парти по случай рождения му ден. Почувствахме химията едновременно, между нас имаше силно естествено влечение. От тази нощ започна връзката ни, останалото е история". 

След като стават двойка, Джасмин и Хуан всяка година пътуват на различно място, за да отпразнуват годишнината от запознанството си. Миналата година Хуан използва въпросното пътешествие, за да направи предложение на красивата госпожица Тукс. "Сутринта на 21 септември 2020 година, той ми каза да събирам багажа за път, - разказва Джасмин. - Първата ни спирка беше ресторан Rose Café, където се запознахме". 

Оттам двамата се връщат в колата, Хуан завързва очите на Джасмин, докато не стигат до летището. След 40 минути се приземяват в Юта, и с вертолет стигат до хотел Amangiri. "Преди да стигнем до хотела, се приземихме между камъните в степта, седнахме и отпихме от чаши шампанско, разказва моделът. - Фотографът, нает да запечата момента, беше маскиран като служител на хотела и ни накара да застанем на наблюдателницата. Когато се качихме, погледнах земята, а там пишеше: "Ще се омъжиш ли за мен?". Изпаднах в пълен шок. Това беше най-приятното и измислено до последния детайл предложение, което бих могла да си представя". 

Джасмин и Хуан организират сватбата си в столицата на Еквадор. Церемонията е в католическата църква в центъра на Кито. Джасмин винаги е мечтала за сватбена рокля от  Zuhair Murad. "Знаех, че искам Зухаир Мурад да ушие сватбената ми одежда от момента, в който за пръв път излязох на негово ревю висша мода, - разказва тя. - Обадих се да го помоля да ушие роклята ми и той нарисува най-красивата дреха, която някога съм виждала". Пищна, драматична и много богата, роклята е придружена от шлейф, дълъг 4,5 метра. Тоалетът е комбиниран с "прости" бижута - диамантени обици от бранда Ritani и годежния й пръстен. Обувките за случая са направени ръчно по специална поръчка от бранда Sarah Flint и са от бял атлаз. Хуан носи двуреден смокинг от Giorgio Armani, а шаферките - елегантни рокли от Amsale.

След церемонията гостите отпътуват до специално наета хасиенда на 30-минути с кола от Кито, за живописно продължение на тържеството. "Представете си очарователна градина, обсипана с всички цветове на света в огромно количество. Всичко беше невероятно романтично, на свещи, и с най-невероятните цигулари, свирещи под звездите", разказва красивата и влюбена госпожа Хуан Бореро. Честито!

More Celebrities