Следва

Страшната дума меланом: новостите при диагностиката и лечението от д-р Кристиане Талингер

Много цепки, много върви, много крака и други неща: Джей Ло на сцената на MTV VMA 2021

Your body's burnin', I lost control... 

Celebrities преди 2 години

Hey, sexy lady на Шаги звучи в главите ни откакто зърнахме Дженифър Лопес, неочаквано за зрителите качила се на сцената на връчването на видео музикалните на награди на MTV в Ню Йорк снощи.

52-годишната певица, в нейния символичен, но смазващ като въздействие тоалет от грузинеца, базиран в Лондон и вече много утвърден дизайнер Давид Кома (или Дейвид, ако предпочитате), остави зрителите, и на място, и по целия свят, буквално без дъх.  

Ден, след като социалните медии гръмнаха от появата на Бенифър 2.0 на червения килим във Венеция, Джей Ло се качи на сцената на музикалните награди в Ню Йорк, поява, която не бе предварително анонсирана, но пък ще остане в историята. Впечатляват освен дрехата, от колекция Пролут/Лято 2022 на Кома, аболютно блестящото излъчване на много влюбена жена, което просто няма да сбъркате, превъзходните аксесоари, коса, грим и, разбира се, привлекателната сила на зрелостта.  

 

Лопес връчи първата награда за вечерта в категория "Най-добра песен" на Оливия Родриго за парчето Driver’s License. Прегръдката между двете жени, едната на 52, другата на 18, е най-доброто доказателство, че ревността, високомерието, съперничеството нямат място сред най-добрите. Те се харесват и ценят взаимно, а сведетелствата за това можем да гледаме безкрайно. Даже по-безкрайно, отколокото божествената физическа форма на Джей Ло (четете още: 11-те най-добри тоалета - Brit Awards 2021).    

More Celebrities