Следва

Любов на витрина

Малка вечност заключена в целувка

Сещаш ли се за онова чувство, което изпитваш, когато го видиш. За пеперудите в стомаха и нотите в главата ти. За...

Beauty News преди 14 години

Сещаш ли се за онова чувство, което изпитваш, когато го видиш. За пеперудите в стомаха и нотите в главата ти. За онези няколко секунди до малко минути, в които светът като че ли забавя въртенето си и усещаш земята под теб да се движи.

Тогава той вдига уморен поглед и мрачното му лице грейва, колкото и да е намусено времето. Ето това е момента, в който времето напълно спира и две двойки искри от очите ви се устремяват една към друга.

Разбиват се , тогава времето отново тръгва, но все още по-бавно от обичайното. Ти тръгваш към него. Спираш, прегръщаш го и времето се забързва. Светът се завърта така, че ти се подкосяват краката и умът ти припада в ръцете му, но той като че ли не иска и няма намерение да те пусне.

Всичко приключва след 1 кратка мину....... малка вечност на име целувка.

А за да е така прекрасна, както в мислите ти, устните ти трябва да са меки, нежни и топли. За целта използвай балсама за устни SPF 30 Iwostin.

Той е създаден специално, за да се грижи за сухите, напукани устни. Изглажда и подхранва нежната им кожа и ги овлажнява, и омазнява.

Намалява възпаленията и образува върху кожата немазен, кадифен филм, който предпазва от повторно изсушаване.

Предпазва от UV лъчите - съдържа UVA/UVB филтри, както от действието на ниските температури, така че, ако не ги държи топли, то поне няма да позволи на студа да им навреди.

И най-важното - не съдържа ароматизатори и оцветители, за да запази целувката ти максимално естествена.

Резултатът е перфектни устни за вълшебни моменти.

 

More from View Sofia

More Beauty News