Следва

A Night to Remember: Met Gala 2021, модният свят възкръсна

Мадона и дупето й на MTV VMA 2021 или как да подлудиш Twitter за ден

Peachy!

All fashion преди 2 години

Aх, Мадона, която не може да не е сексапилно зрелище, в най-хубав смисъл казваме, успя да възхити невъзхитимия критик на нашето време *метафора за Twitter* и всяка креативна душа в него, с визията, с която стартира тазгодишните MTV Video Music Awards. Мис Чиконе се качи на сцената в тоалет, който мигновено запалва клавиатурите на хиляди потребители, а главен герой е сочното дупе на певицата, която преди по-малко от месец навърши 63.


46 кадъра подобаващо за случая звездно обличане: MTV Video Music Awards 2021


Звездата имаше нелеката задача да открие церемонията по награждаването, справяйки се блестящо, както подобава на опита й на поп-сцената и статута й на кралица в индустрията. Излизайки с тренчкот върху черно боди с бухнали ръкави и подхождаща черна шапка, тя излъчва сексапил в най-чистата му форма. "А те казаха, че няма да се задържа. Но, все още съм тук mother-kers,” са първите й думи на сцената на Наградите, подлудяващи публиката. "Честити 40 години MTV! Добре дошли на музикалните награди на МTV за 2021 година!“ продължи тя, обръщайки се с гръб и разкривайки високо изрязаната задна част на своето боди и божествено стройно дупе, на което почти е отделен и цял пост в Инстаграм. 

Външният вид на Мадона, от дълго време е тема за дебати с множество противоречиви мнения, особено през последните години. През 2019 година, когато певицата има участие в Stonewall Inn в Ню Йорк, където тя изпълнява, някой от най-големите си хитове като “Like a Prayer” - е моментът, в който феновете отчитат промяната в дупето й. Дебат се развихря на момента, естествено, въпросът е "Има ли/Няма ли импланти...?" В отговор на реакцията на феновете тогава Мадона публикува Инстаграм пост с неясно описание: "Не търся одобрение от никого………………“, написа тя под своя снимка. "И имам правото на свобода и избор върху тялото си, както всички останали!! Благодаря 2019! ще бъде невероятна година!! #2019 #freedom #respect #nofear #nodiscrimination. "

След такава реакция още преди години, никак не сме изненадани, че дупето ѝ за поредна година се коментира. Поглеждаме веселата страна на нещата и изброяваме надолу най-колоритното от Twitter по повод вчера вечерта и прелестите на Мадона, а в анкетата питаме - секси ли ви е тя... 

Ето някой от най-добрите реакциите на феновете:


Четете още: Дейвид Бекъм по дупе! Вики се похвали с прелестите на любимия


 

Анкета

Секси ли ви е 63-годишната Мадона?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.