Следва

A Night to Remember: Met Gala 2021, модният свят възкръсна

Мадона и дупето й на MTV VMA 2021 или как да подлудиш Twitter за ден

Peachy!

All fashion преди 2 години

Aх, Мадона, която не може да не е сексапилно зрелище, в най-хубав смисъл казваме, успя да възхити невъзхитимия критик на нашето време *метафора за Twitter* и всяка креативна душа в него, с визията, с която стартира тазгодишните MTV Video Music Awards. Мис Чиконе се качи на сцената в тоалет, който мигновено запалва клавиатурите на хиляди потребители, а главен герой е сочното дупе на певицата, която преди по-малко от месец навърши 63.


46 кадъра подобаващо за случая звездно обличане: MTV Video Music Awards 2021


Звездата имаше нелеката задача да открие церемонията по награждаването, справяйки се блестящо, както подобава на опита й на поп-сцената и статута й на кралица в индустрията. Излизайки с тренчкот върху черно боди с бухнали ръкави и подхождаща черна шапка, тя излъчва сексапил в най-чистата му форма. "А те казаха, че няма да се задържа. Но, все още съм тук mother-kers,” са първите й думи на сцената на Наградите, подлудяващи публиката. "Честити 40 години MTV! Добре дошли на музикалните награди на МTV за 2021 година!“ продължи тя, обръщайки се с гръб и разкривайки високо изрязаната задна част на своето боди и божествено стройно дупе, на което почти е отделен и цял пост в Инстаграм. 

Външният вид на Мадона, от дълго време е тема за дебати с множество противоречиви мнения, особено през последните години. През 2019 година, когато певицата има участие в Stonewall Inn в Ню Йорк, където тя изпълнява, някой от най-големите си хитове като “Like a Prayer” - е моментът, в който феновете отчитат промяната в дупето й. Дебат се развихря на момента, естествено, въпросът е "Има ли/Няма ли импланти...?" В отговор на реакцията на феновете тогава Мадона публикува Инстаграм пост с неясно описание: "Не търся одобрение от никого………………“, написа тя под своя снимка. "И имам правото на свобода и избор върху тялото си, както всички останали!! Благодаря 2019! ще бъде невероятна година!! #2019 #freedom #respect #nofear #nodiscrimination. "

След такава реакция още преди години, никак не сме изненадани, че дупето ѝ за поредна година се коментира. Поглеждаме веселата страна на нещата и изброяваме надолу най-колоритното от Twitter по повод вчера вечерта и прелестите на Мадона, а в анкетата питаме - секси ли ви е тя... 

Ето някой от най-добрите реакциите на феновете:


Четете още: Дейвид Бекъм по дупе! Вики се похвали с прелестите на любимия


 

Анкета

Секси ли ви е 63-годишната Мадона?

More All fashion