Следва

Мъжът се познава по жената - ЧРД 29, Ник Джонас!

Докосни ме: новата интериорна колекция на Hermès

Екосъобразен абстракционализъм, красив, френски 

All About Life преди 2 години

Основните модни събития през изминалата седмица бяха не само ревютата на Модната седмица в Ню Йорк и Met Gala 2021. Интериорните презентации на Миланската седмица на дизайна, която се проведе от 5 до 10 септември, бяха възхитително зрелище, пълно със симетрия, прелестни ваяния за дома и изкуство. Един от важните моменти в програмата бе инсталацията на Hermès, с която си потвърждаваме, че колкото искаме Birkin, толкова искаме и стол и лампа на Френската къща. Въпросната интериорна колекция е съсредоточена върху тактилните усещания, вдъхновени от пандемията и желанието за сближаване - различни текстури от естествени материали, които просто искаме да докоснем - от меки седалки, тапицирани с хартиен микрофибър, резбовани каменни маси, кожени кошници, кашмирен текстил със златна тъкан, всичко е изработено със същата първокласна изработка, разпознаваема за Hermès. Всеки предмет на това Майсторство е надолу... 


Ода на забавлението: новата интериорна колекция на Gucci


Бивш дизайнер от Gucci прави божествени възглавници и покривки


Дизайн за вдъхновение: Marni и Farfetch с ексклузивна колекция за дома


 

More from View Sofia

Поредно допускане, че Covid е забъркан в лаборатория

Health преди 2 години

Учените разкриха, че вирусът съдържа малка част от ДНК, която съответства буквално на тази, патентована от Moderna ТРИ ГОДИНИ преди началото на пандемията. Генетично съвпадение, открито в уникалната точка на разпад на фурина на Covid е напълно идентично с такова, патентовано от Moderna за целите на проучване на рака. Изследователите са на мнение, че шансът Covid да е възникнал естествено е едно на три трилиона.  

„Боря се да бъда чута": Амбър Хърд и процесът дотук

Celebrities преди 1 година

Процесът за клевета срещу актрисата, заведен от бившия й съпруг Джони Деп, досега тече, чувайки най-вече неговите показания, и на фона на поразителната подкрепа от феновете му. Миналата седмица Хърд започна своя собствен разказ за връзката, която ги доведе до този момент.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 15 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.