Следва

Надяваме се слуховете за колаборацията на Jacquemus и Nike да са истина!

Имало едно време един фотограф, обрал всички погледи на Met Gala 2021...

... бил в рокля, nike-ове и с червена коса

All fashion преди 2 години

Обикновено фотографите са точно последното нещо, от което зрителите на Met Gala се интересуваме, а и те не се опитват обратното - обличат се обикновено в класически костюм или дънки с риза и вратовръзка и единствено се стараят да не настъпят нечий шлейф. Да, но тази година имаме друг случай, който се казва Хънтър Ейбрамс, служител на Vogue, облечен в Willie Norris рокля. 


A Night to Remember: Met Gala 2021, модният свят възкръсна


Със силует като удължена тениска и цветови завихряния от синьо, лилаво и зелено, това отвсякъде е дреха, която, защо не, бихме облекли някъде на плаж или за следобед в градината. Кратко след появата на Хънтър социалните мрежи изразиха подобно мнение. На снимката на Били Айлиш, усъвършенстваща най-добрата си Мерилин Монро поза, наднича Ейбрамс, въоръжен с две камери, прясно боядисана червена коса, чанта Bienen Davis, на което пише "4all“, златен ланец от баща му и чифт маратонки Nike. Потребител на Twitter, @marynmck, взема всичко това под внимание и пише следното: "Разбира се, Били е невероятна, но наистина нощта принадлежи на момчето вдясно, който и да е той #MetGala.“ Хънтър виждаме и на снимка зад Кеке Палмър: "Добре, кой е този фотограф зад Кеке Палмър на Met Gala и защо излежда толкова добре“, пише @alina_snis, пак в Twitter. Точно така, Ейбрамс e Пепеляшката на тазгодишната Met Gala...

Самата рокля, с която е, има доста магическа история. Тя е създадена от дизайнера Уили Норис в сътрудничество с Outlier, компания за мъжко облекло, на която тя е директор и към която има своя собствена линия Willie Norris. Ейбрамс отдавна е приятел с Норис и е фен на нейните дрехи, които включват тениски с фрази като "Насърчавам хомосексуалността“ и "Incite Queerness“. Норис също така е проектирала предварителна визия на фотографа за Met Gala 2019, костюм, върху който са отпечатани "Бележки за лагера“ на Сюзън Зонтаг, което произведение в свързано с темата. За Ейбрамс носенето на дреха от Норис за тазгодишната гала е изначално ясно: "Знаех, че искам да нося рокля и знаех, че искам да нося нещо, направено от Уили“, казва Хънтър. "Нося тениските й всеки ден от живота си."

За референция Ейбрамс изпраща на Норис снимка на Тилда Суинтън, от когато приема Оскара си през 2008 г., облечена в това, което много хора описаха като "голям чувал Lanvin“. След това Норис взема предвид и темата "В Америка: Лексикон на модата“ (Четете още: Met Gala: ТЕМИТЕ от последните 20 години, за да загреем за 13 септември). "Мислих си: "Аз съм американски дизайнер “, казва Норис пред Vogue по телефона. "Трябва да направя нещо, което е дълбоко съсредоточено в занаята.“ След това се обажда на приятелката си, художничката Шерил Опенхайм, за да оцвети приблизително 15 шала. Опенхайм работи 35 часа през уикенда, за да боядиса ръчно всеки шал, които след това Норис съшива на ръка, създавайки рокля. "Няма нито един машинен бод“, отбелязва той. Ей така се прави, нямаме какво повече да добавим!


Четете още: Защо Ким Кардашян е най-добре облечената на Met Gala 2021


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.