Хайде на trip-че: Риана, Леброн и Федерер, и Пати Смит - новите лица на Rimowa

Хайде на trip-че: Риана, Леброн и Федерер, и Пати Смит - новите лица на Rimowa

Луксозната туристическа марка Rimowa, известна с разкошните си куфари, пусна нова кампания в четвъртък, 16 септември, с участието на знаменитости, от които окото ни събира Риана, както винаги, но и Леброн Джеймс, Роджър Федерер и Пати Смит не са зле

В кампанията Ри пътува насам-натам из пустинята, облечена с палто върху плетено потниче със змийско зелени слънчеви очила и Rimowa куфар и клъч в ръка. В друг от кадрите милиардерката разтърсва многоцветен ансамбъл с пухкава bucket шапка, жълт бралет, спортен клин и матови червени устни, а на трети наднича коленичила от каравана с копринен шал на главата, широка мини рокля и дълги чорапи, стягаща багаж за някъде... Намирането на момент спокойствие и уединение е от решаващо значение за Риана и нейния безкраен график и тази кампания е специална, освен заради сексапила и приключенския дух, и защото излиза непосредствено след Met Gala 2021: "Когато всички ангажименти са сведени до минимум, виждаш какво е наистина важно“, както казва тя.

Глобалната кампания на Rimowa улавя като цяло звезден състав, който пътува до осем дестинации, включително Токио и Ню Йорк, а изпълнителният директор на Rimowa е много доволен: "Вдъхновен от сеизмичните глобални промени през последните две години, разказът на кампанията "Never Still“ изследва важните въпроси за новата роля, която пътуванията ще играят през целия ни живот,“ казва Хюгс Боне-Масимбер. "Докато гледаме към бъдещето, следваме примера, даден от четирите икони на кампанията, всяка от които е използвала този период на пауза, за да изостри своите очаквания и преживявания от пътуването в нещо още по-смислено и интимно. Rimowa винаги е вярвала в целенасочено пътуване - стойност, която носи още по-голямо значение днес, когато преминем към тази вълнуваща следваща глава."

Всички кадри от Пътуването на Риана и другите са надолу... 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.