Следва

Ирина Шейк за Highsnobiety: фантастично, всичко!

ЧРД на Кая Гербер и нейната вълшебна рокля от сребро

Гуш с любимия Джейкъб Елорди... #хубавоe!   

Celebrities преди 2 години

На 3 септември дъщерята на великолепния модел от 90-те Синди Крауфорд и бизнесмена Ранди Гербер Кая навърши 20. В чест на кръглата дата рожденичката се награди със симпатично звездно парти, отбелязвайки празника с гаджето - 24-годишният любим, звезда от сериала "Еуфория" Джейкъб Елорди, и приятели. Снимките от тържеството Кая сподели едва днес. 

Кая Гербер и Джейкъб Елорди

В инстаграм Кая публикува серия черно-бели снимки от деня, и на всички изглежда зашеметяващо - красива, щастлива, сияеща.  

Кая Гербер и Рейчъл Хилсън

Освен момичето, гледаме и роклята, разбира се - блестящо дълго одеяние с презрамки, което безкрайно й отива. Бойфрендът също е готин с тъмната си риза, облечена върху бяла тениска. 

Кая и Джейкъб са заедно от вече година, припомняме началото ТУК! Два месеца след като плъзнаха слуховете за връзката им, двамата официализираха нещата чрез общи снимки в мрежата. Техни приятели свидетелстват, че двамата са много близки и щастливи заедно, прекарвайки цялото си свободно от работа време в Малибу.

"Рядко напускат Малибу. Ходят на плаж, занимават се с хайкинг и непрекъснато са в компанията на приятели за вечеря", споделят запознати, които твърдят още, че от цялата тази споделеност много щастливи са и родителите на Кая. "Джейкъб е много мил с Кая, страшно са влюбени. Очевидно е, че Синди и Ранди също одобряват, защото много често са заедно". 

Преди любовта с Кая, господин Елорди се срещаше с колегата си от "Еуфория" Зендая (четете още: Инстаграм кипи от пресни улики за любовния живот на Зендая и Джейкъб Елорди). Моделът пък излизаше с комика Пит Дейвидсън

Кая с приятеля си Травис Джексън 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.