Следва

Домовете на известните, за които не спираме да мислим: Зелена кухня, изрисувани стаи и вдъхновена от Хана Монтана гостна

Принцеса Беатрис роди момиченце, какво знаем за 11-тата наследница на британския трон

Със сигурност - абсолютно точен час на раждане, ако решим да направим хороскоп на най-новото кралско бебе 

Celebrities преди 2 години

Днес 33-годишната внучка на Елизабет II, принцеса Беатрис, и 37-годишният й съпруг Едоардо Моци станаха родители за пръв път! Бебчето е момиче, а новината разбираме от Twitter: "Имам удоволствието да споделя новината за безопасното раждане на дъщеря ни в събота, 18 септември, в 23.42 ч. в Челси, Уестминстърската болница в Лондон," написа тя, отправяйки благодарности към персонала на клиниката. "Чисто новата" майка все още не е споделила други подробности, включително името на бебето.

Припомняме, че за бременността на Беатрис стана известна през май, а преди малко повече от година Беатрис и Едоардо се венчаха (Четете още: Принцеса Беатрис най-накрая се омъжи... и то как!). Според изявление на Бъкингамския дворец принцесата и новороденото се чувстват добре, прекарват време с таткото и наистина нямат търпение да запознаят дъщеря си, 11-та поред наследница на британския кралски трон, с по-големия й брат, 5-годишния син на Едоардо.

 

 

More Celebrities