Почина Уили Гарсън, припомняме си актьора, изиграл най-добрия приятел на Кари, в цитати

Почина Уили Гарсън, припомняме си актьора, изиграл най-добрия приятел на Кари, в цитати

Кастът и феновете на "Сексът и градът“ сме съкрушени от загубата на Уили Гарсън, който изигра един от най-обичаните герои на сериала, Станфорд Блач, най-добрият приятел на Кари. Актьорът почина във вторник на 57-годишна възраст. 

Синтия Никсън написа в публикация в Instagram, че е  "дълбоко, дълбоко съкрушена от новината". "Всички го обичахме и обичахме да работим с него. Той беше безкрайно забавен на екрана и в реалния живот. Той беше източник на светлина, приятелство и знания за шоубизнеса “. Създателят на "Сексът и градът“ Кандис Бушнел каза: "Станфорд Блач е толкова обичан от мен герой и Уили го оживи толкова красиво. Какъв дар беше той за всички нас." Кристин Дейвис пък разказа смешна случка от първата им среща и добави: "Той беше по-умен и по-забавен, отколкото можете да представите. Ние сме в абсолютна празнота без него." Крис Нот, мистър Биг, написа просто: "Уили“, а Ким Катрал: "Толкова тъжна новина, толкова голяма загуба за семейството на "Сексът и градът". Съболезнования и почивай в мир, скъпи Уили, хо."

Гарсън трябваше да се завърне като Станфорд в предстоящата продукция на SATC, "And Just Like That". В изявление от шоуто на HBO се казва: "Той създаде един от най-обичаните герои от пантеона на HBO и беше член на нашето семейство в продължение на близо 25 години. Изпитваме дълбока тъга с научаването за смъртта му и изказваме искрените си съболезнования на семейството и близките му. "

 И на нас ни стана тъжно от новината, затова си припомняме някои от най-хубавите и забавни цитати на Уили Гарсън като Станфорд Блач - тези, с които ще го запомим, освен със стила и топлото му присъствие в сериала:

"Моногамията отново е на мода. Тя за кратко се върна и през 90-те, но с наближаването на хилядолетието всеки оставя своите възможности отворени."

"Всички ние съдим. Това е нашето хоби. Някои хора се занимават с изкуство и занаяти. Ние обсъждаме другите."

"Нюйоркчанин, който не се вози с метрото, не е нюйоркчанин, на когото можете да се доверите."

"Как може някой толкова прекрасен да бъде хетеро?!"

*Когато Кари пита "Какъв е проблемът с цигарите?"* - "Никакъв, те са страхотни!"

*Когато Кари се опитва да си тръгне по-рано от бар* - "Седни си на задника, госпожице, има коктейли за пиене!"

*Корато Кари го нарича к**ва* - "Иска ми се да бях."

"Как така не мога да ходя а психолог?! Дори психолозите имат психолози! Аз имам  цели три - един, за когато искам да се гушкам; един, за когато имам нужда от груба любов и един, за когато искам да седя и да се взирам в красив мъж..." 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.