Следва

Меган и Хари с първа публична поява след раждането на Лилибет

5 причини да имате таблет + 5 причини той да е no one else but HUAWEI MatePad 11

Таблетът е Вещта на нашето време, обожаваме своя, позлваме го за всичко и искаме всички, които обичаме, също да си имат the cool boy of technology, понеже по-полезна и елегантна джаджа няма! Представяме в "подкрепа" на това си твърдение 5 причини да се сдобиете с един моментално и още 5 да си вземете точно като нашия, най-новата креация на Huawei - MatePad 11, с него се разбираме най-сладко 

All About Life преди 2 години

1. Таблетите са страхотни електронни четци. Въпреки че мнозина биха се оплакали, че experiance-ът при четене на таблет не е толкова фокусиран и чист, колкото при електронните книги, а текстът не е толкова мек и лесен за четене, тези недостатъци важат само за нисък клас устройства. Добрите таблети позволяват безпроблемно да отваряме PDF и всякакви други файлове, комикси, дълги уеб статии, доклади, красиви сайтове и медии. Идеални са и за деца и детски книжки - нежни цветове, дигитални картини и илюстрации, които никой електронен четец не може да победи. Плюс - ако четем на таблет, не носим книгите си в чанта, не ни тежат и не ги мачкаме, което е важно.  

I. Huawei MatePad11 е първият таблет на водещата технологична компания с честота на опресняване на дисплея от 120 Hz, благодарение на което гарантира изключително гладки визии и интеракция с потребителя. Той е проектиран да минимизира излагането на потребителя на натоварващата синя светлина и трептенето на екрана - двата основни фактора за уморени очи. Таблетът е сертифициран с TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) и TÜV Rheinland Flicker Free, гарантиращи защита на зрението дори при многочасова непрекъсната употреба. Така романтичното преживяване, което представлява четенето за нас, е абсолютно, нежно, потапящо в радост.  

2. Психологически доказано е, че таблетите ни правят по-креативни и продуктивни. Няма нищо по-огранизирано от календар, мейл, часовник, планер и речник едновременно пред очите ни. Дисплеят на таблета "побира" всички апликации, които използваме, за да огранизираме живота и деня си, а, според психолози, когато имаме всичко това едновременно пред очите си сме по-слонни да спазваме график, да не забравяме и да се мотивираме в посока продуктивност.

II. HUAWEI MatePad 11 предлага нов дизайн на работното пространство (десктопа), организиращ най-важната информация през изчистен и интуитивен потребителски интерфейс. Лента в дъното на екрана (Bottom Dock) показва най-често и най-скоро използваните приложения. Нови уиджети (Service Widgets) могат да показват информация в реално време и ни помагат да достъпваме определени функции на приложенията, без непременно да ги стартираме. Тези уиджети могат да се позиционират навсякъде и подлежат на персонализиране; правим ги каквито ни харесва най-много и трудно може да ни "изтръгнете" от MatePad 11.

3. Таблетите са по-добри от лаптопите. Те често обработват повече съдържание от двугодишен лаптоп, имат по-модерни приложения и игри, по-компактни са - няма нито едно нещо, което можем да правим на лаптоп, а не на таблет...

III. MatePad 11 може всичко, което и лаптопът ни, а черешката на тортата е, че в момента се предлага в комплект с с магнитна клавиатура и стилус - перфектната комбинация за мобилен офис. Клавиатурата Smart Magnetic Keyboard поддържа магнитно закрепване, двойно регулиране на ъгълa, автоматично сдвояване чрез Bluetooth, безжично зареждане и др. Когато я закрепим посредством магнитите към таблета, тя се сдвоява и зарежда автоматично. А второто поколение стилус HUAWEI M-Pencil идва с нов прозрачен връх с платинено покритие и заскрежена текстура за удобно писане, ултра-ниска латентност от 2ms и е чувствителен на 4096 нива на натиск . Зареждането и сдвояването му с таблета е също изключително лесно - само доближаваме "писалката" до HUAWEI MatePad 11, и ready-steady-go. Поддържа множество иновативни функции, сред които HUAWEI FreeScript , която превръща ръкопис в машинно кодиран текст в реално време, двойно потупване за превключване между текущия инструмент и гумичката, Instant Shape, Instant Table и други - няма по-превъзходно от работата на таблет, който може да е лаптоп, ако "си пожелае"...

4. Таблетите са чудесни за филми, видеа и музика. Няма нищо по-добро от изкуство в движение, в компактна, елегантна "рамка", достъпно винаги. Откъсваме се от този свят и отиваме в който пожелаем - добре, че имаме начина за това!

IV. MatePad 11 е първият таблет на Huawei, който поддържа скорост на опресняване от 120 Hz на 10.95-инчовия си FullView дисплей с резолюция 2560 x 1600 пиксела и съотношение екран към тяло от 86%. Така потребителите изпадаме в наслада от хиляди детайли и потапящо преживаване при гледане на филми и видеа с висока кадрова честота. Таблетът ни поддържа 16,7 милиона цвята и цветна гама DCI-P3 за живи и естествени изображения. Освен да възпроизвежда невероятни цветове, HUAWEI MatePad 11 е проектиран като универсален таблет от висок клас, предлагащ отлично извижяване както при работа, така и при забавление. Оборудван е с четири-канална аудио система с голяма амплитуда и четири говорителя, които изпълват помещението с фантастичен, абсолютно чист звук. Аудио системата е проектирана и настроена от експертите на Harman/Kardon, така че звукът, който чуваме, е наистина без аналог. 

5. Таблетите просто са готини. Те ни карат да се чувстваме като от бъдещето.

V. Тази джаджа е първата, базирана на новата операционна система на Huawei - HarmonyOS 2, която дава на HUAWEI MatePad 11 изцяло нов спектър от функционалностти, надграждайки познатата досега работа с таблета.  Благодарение на разпределената технология, на която е базирана HarmonyOS 2, HUAWEI MatePad 11 e способен да използва ресурсите на други устройства, разработени за всички сценарии - от смартфони до PC-та, което дава възможност за супер ефективна и колкото си искаме креативна работа.Този таблет - това сме Ние от бъдещето...

Huawei MatePad 11 в комплект с HUAWEI Smart Magnetic Keyboard и HUAWEI M-Pencil (второ поколение) намираме в търговската мрежа на Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на Polycomp на препоръчителна цена от 999 лева.

More from View Sofia

Истории от живота: Алис Монакска, забравената принцеса, чийто живот днес се преповтаря в този на принцеса Шарлийн

Celebrities преди 2 години

Принцеса Алис от Монако е първата американка, която се омъжва и става част от династията на Грималди, десетилетия преди актрисата Грейс Кели, но бракът й с принц Албер I e нещастен и тя напуска княжеството, търсейки утеха във висшето общество на Лондон  

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 1 година

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.