Следва

MM6 Maison Margiela, Spring 2022, READY-TO-WEAR

Бъди промяната, оставайки себе си: кампанията на Tommy Hilfiger Autumn 2021

Искаш промяна - за себе си и за общността? И си готов да я постигнеш? Тази кампания е за теб! 

All fashion преди 2 години

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARRK SA, анонсира есенната си рекламна кампания, наречена „Pass the Mic”. Взъхновението идва от идеята, че във всеки от нас се крие силата да промени света, благодарение на себе си, своя глас, своето светоусещане. От марката вярват, че всяка история заслужава да бъде разказана и поради тази причина Tommy Hilfiger обособява социалните си платформи като място за споделяне и разширяване на посланието си, което е едно, но хубаво - ПРОМЯНА. 

Посланиците на „Pass the mic” са представители на разнообразни творчески и етнически общности. Американската актрисата Яра Шахиди, номинираният за „Грами“ певец Джак Харлоу, южнокорейският актьор Ким Су-Хьон, актьорът Антъни Рамос, нигерийският певец и носител на „Грами“ Wizkid и DJ Cassidy са лицата, които искат да подтикнат промяната в обществото чрез предоставянето на поле за изява на различни мнения. Фокусирайки се върху конкретна тема, всеки талант вдъхновява своите фенове, като им отправя въпроси: „Какво ви вдъхновява да предприемете промяна? Какво бихте казали, ако светът ви слушаше? Какво е вашето виждане за бъдещето? Какво искате да кажете?“ Желаещите да споделят своите мисли и идеи могат да го направят като оставят гласово съобщение на официалния Instagram канал на марката @tommyhilfiger.


Джак Харлоу за Tommy Hilfiger, "Pass the mic"

„Всеки има силата да озари света. Ние сме тук буквално, за да предадем микрофона, първо на избраните гласове на нашите таланти, а след това и на нашата глобална аудитория, за да предизвикаме смислена и дълготрайна промяна. Горд съм, че нашата колекция Есен 2021 е представена от толкова невероятни и разнообразни лица, които споделят историята си в нашата платформа“, заяви самият Томи Хилфигър. Моделите от кампанията на Tommy Hilfiger Есен 2021 вещо съчетават модерната и стегната визия с емблематичните за марката кройки и десени. Колекцията се базира на амбициозната мисия на бранда за оползотворяване на всеки ресурс и приветстване на всеки отделен човек. Дрехите и аксесоарите в колекцията са преобразени, благодарение на устойчиви производствени методи и материи.


WizKid в кампанията на Tommy Hilfiger, "Pass the mic"

Присъединете се към дискусиите в социалните мрежи, като използвате #TommyHilfiger, #PasstheMic и @TommyHilfiger.

More All fashion