Advertisement
 
Меган и Хари с първа публична поява след раждането на Лилибет

Меган и Хари с първа публична поява след раждането на Лилибет

Вчера, 23 септември, Меган Маркъл и Принц Хари се появиха в Ню Йорк, което, освен че бе анонсирано като бизнес ангажимент, се оказва първа тяхна обща публична поява, откакто се роди второто им дете, и откакто двойката бе включена в списъка на най-влиятелните хора в света за 2021-ва на списание Time преди десетина дни.  

Посещението на семейството в Ню Йорк, обявено като официална визита, започна с обиколка на обсерваторията One World в Световния търговски център, където бе срещата им с губернатора на Ню Йорк Кейти Хочул и кмета на града Бил де Блазио (придружен от съпругата си Шърли и сина им Данте).

По повода, бившата кралска двойка е облечена извънредно синхронизирано и шик - и двамата в наситено тъмносиньо. Меган носи добре скроен панталон, леко разширяващ се в долната част, базово поло и вълнено палто от Emporio Armani, и обувки на много висок ток в тон. 

Косата й е събрала в нисък кок, а на ръцете си носи пръстени, подарък от съпруга й, както и златен часовник Cartier, всичките принадлежали по-рано на принцеса Даяна. 

Хари стои доста хармонично до съпругата си, облечен в отличен костюм, бяла риза, вратовръзка, кожени обувки. Това е първото появяване пред обществеността на двойката, от момента на раждането на дъщеря им Лилибет.  

Тъмният цвят, избран от Меган и Хари за облеклото им, е дискретно и коректно съобразен с последвалото посещение на мемориала на жертвите на терористичните атаки от 11 септември 2001 година. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.