Следва

Фурията Фуртадо

Светкавичен хаус

Детето във вас копнее да скача, празнува и играе с другите деца този петък. Не се правете на възрастни и приемете...

Галерии преди 16 години
Детето във вас копнее да скача, празнува и играе с другите деца този петък. Не се правете на възрастни и приемете личната си карта единствено като условен пропуск за нощните клубове на София. А бонбони за ушите ще има за всички до един.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> За вечерната част на 1 Юни клуб Ескейп <@SITE_URLstrong>е резервиран за отбрана музика и съответно гости Ди Джеи.

The Flash Brothers<@SITE_URLstrong> не само, че се казват така, ами наистина са братя. От Назарет. Илан, Шмуел и Рувен са трима израелтяни, които държат нещата в семейството. Нямало е как да се размине, тъй като докато единият се занимавал сериозно с компютри, другият задълбал в озвучаването, а третият специализирал в управление на клубове, звукозаписни марки и Ди Джейство...

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Flash Brothers<@SITE_URLstrong> са вече добре познато трио на електронната сцена, чиято продукция се подкрепя сериозно от имена като Пол Оукънфолд и Дарен Емерсън и Джон Дигуийд.

Продуктите<@SITE_URLstrong> - Първото се появява на бял свят през '99 година и се казва Amazonas<@SITE_URLstrong>.

Първият, въртян по цял свят пробив<@SITE_URLstrong> - Amen<@SITE_URLstrong> (Dont be afraid) с издържано леко транс звучене, записано към Сони Рекърдс. Следват “Faith in love”<@SITE_URLstrong>, “It’s gonna be alright”,<@SITE_URLstrong> масово разпространени от най-добрите Ди Джеи. Както и два чисто нови сингъла, записани тази година, всички носещи типичното им възвишаващо усещане за света.

Вдъхновението<@SITE_URLstrong> - Братята непрекъснато пътуват и черпят вдъхновение от всичко по пътя си. Увличат се по различни вокали, енергията на пънк и пок китарните изпълнения, перкусиите, музиката на 80те и подобни контрастни селекции.

Подправките<@SITE_URLstrong> - Освен, че са уникални с това, че са трима братя и са електронна формация, те подправят клубните си изяви със семплери, ефекти и синтезатори, напълно на живо. Така могат да задействат всяка спонтанна идея, хрумнала на вдъхновените им глави. А и винаги да са по-различни.

Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб Escape<@SITE_URLstrong>, (ул. “Ангел Кънчев” 1)

Срещата<@SITE_URLstrong> - 1 Юни - Петък, 2007; 23:00

Инфото<@SITE_URLstrong> - http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescape-bg.com@SITE_URL
<@SITE_URLa>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> На своя парти поток клуб Pr<@SITE_URLstrong> ще предложи в съботната вечер един доста интригуващ музикант на име Stephane К<@SITE_URLstrong>.

Той наминал към Ню Йорк от родно Токио към Париж и хоп, животът му се променил завинаги. Не е много странно за Ню Йорк. Не е и много странно за John Creamer и Stephane К<@SITE_URLstrong> да бълват хит след хит, от онези истинските.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Световно известни за сцената John Creamer и Stephane К<@SITE_URLstrong> продуцират прекрасен хаус и ремикси, който просто привличат всеобщото внимание. Иначе дори не бихме ги нарекли комерсиални. Но е неизбежно тананикането след прослушване.

Като Ди Джеи са силно харесвани и например Джон Дигуид си ги е харесал за четвъртата компилация на Bedrock<@SITE_URLstrong>. Силен избор.

Продукциите<@SITE_URLstrong> - “Wish you were here”, “Something to loose”, “Till there was you”<@SITE_URLstrong> ремиксите, вие като че ли си ги знаете най-добре. “Something to loose”<@SITE_URLstrong> бележи попадения в акцентите на 2006 година - Release Yourself vol 5<@SITE_URLstrong>, на Роджър Санчез; GLOBAL Underground Dubai <@SITE_URLstrong>на Шарам и постоянното въртене в ефира на BBC Radio 1 от страна на Пийт Тонг. Стефàн самостоятелно ремиксира и бунтарките Т.А.Т.У<@SITE_URLstrong>., по-конкретно парчето им “Аll about us”.<@SITE_URLstrong>
Вдъхновението: И двамата са силно вдъхновени от зараждащата се хаус култура в

Ню Йоркските клубове<@SITE_URLstrong> - Преди да се сблъскат с тях Stephane е свирил бас китара в алтернативна японска група.

Подправките<@SITE_URLstrong> - Много забавно е как маса хора си мислеха, че той всъщност е вълшебният вокал, в продукциите на John Creamer<@SITE_URLstrong>, а той се оказа... Ди Джеят му партньор, при това с японски произход. Просто Stephane, така си се пише и се чете Стефàн, а не Стефани.

Иначе, че вокалите са вълшебни няма никакъв спор!

Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб<@SITE_URLstrong> Pr<@SITE_URLstrong>. ул. “Черковна” 87

Срещата -<@SITE_URLstrong> 2 Юни - Събота, 2007; 23:00

Инфото -<@SITE_URLstrong> http:@SITE_URL@SITE_URLwww.prclub-bg.com@SITE_URL <@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии