Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Сашка Васева кани Бойко Борисов на концерт

Една необикновена блондинка родена в един обикновен октомврийски ден в гр. Дупница, днес празнува своят 20...

All fashion преди 14 години

Една необикновена блондинка родена в един обикновен октомврийски ден в гр. Дупница, днес празнува своят 20 годишен юбилей на сцената „Майка ми държи парфюмерия. Баща ми е артелчик. Никога обаче не усетих истински, че съм дъщеря на военен. Той не ми даваше да стъпвам в поделението. Всъщност татко ме е ревнувал. Ревнувал ме е от всеки чужд поглед”, споделя Сашка за ПРофайл.

Поп фолк иконата не крие, че от малка мечтае да стане актриса „И не заради славата - споделя тя, по-скоро заради трагично романтичното усещане, което тази професия оставяше в детското ми съзнание. Гледала съм поне 10 пъти "Осъдени души" и съм страдала повече от героите на екрана! Не успях да стана актриса, но любовните мелодрами на екрана и в живота още ме разплакват. Орисията ми е такава - да остана неразбрана!„

В сърцето на нощна София - столичният клуб "Гранд де лукс" - Сашка обаче ще ознаменува 20-годишнината си на сцената с промоция на своя нов албум "Сашка Васева THE BEST" на 16-и т.м. от 20 ч. Поканата й е приел лично премиерът Бойко Борисов, на когото Сашка преди време посвети песен.

В типичния си веселяшки стил на поведение, "българската Мадона", както тя се нарича, е поканила като свои гости и култови имена от ъндърграунда - Краси Черничкия и съседите й братя Галеви.

По време на купона, познавачите на женското очарование ще се насладят не само на Сашкините форми, но и на тези на Петра, Екстра Нина, Еми Стамболова, Таня Боева и др. Сред тях ще бъде съвсем на мястото си и Радо Шишарката, който отскоро е единственият писател сред фолк изпълнителите. Струва си да се повеселите на купона САШКА И ПРИЯТЕЛИ - градусът ще бъде висок.

http://bgmusiccompany.com/sashka/
 

More from View Sofia

More All fashion