Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Сашка Васева кани Бойко Борисов на концерт

Една необикновена блондинка родена в един обикновен октомврийски ден в гр. Дупница, днес празнува своят 20...

All fashion преди 14 години

Една необикновена блондинка родена в един обикновен октомврийски ден в гр. Дупница, днес празнува своят 20 годишен юбилей на сцената „Майка ми държи парфюмерия. Баща ми е артелчик. Никога обаче не усетих истински, че съм дъщеря на военен. Той не ми даваше да стъпвам в поделението. Всъщност татко ме е ревнувал. Ревнувал ме е от всеки чужд поглед”, споделя Сашка за ПРофайл.

Поп фолк иконата не крие, че от малка мечтае да стане актриса „И не заради славата - споделя тя, по-скоро заради трагично романтичното усещане, което тази професия оставяше в детското ми съзнание. Гледала съм поне 10 пъти "Осъдени души" и съм страдала повече от героите на екрана! Не успях да стана актриса, но любовните мелодрами на екрана и в живота още ме разплакват. Орисията ми е такава - да остана неразбрана!„

В сърцето на нощна София - столичният клуб "Гранд де лукс" - Сашка обаче ще ознаменува 20-годишнината си на сцената с промоция на своя нов албум "Сашка Васева THE BEST" на 16-и т.м. от 20 ч. Поканата й е приел лично премиерът Бойко Борисов, на когото Сашка преди време посвети песен.

В типичния си веселяшки стил на поведение, "българската Мадона", както тя се нарича, е поканила като свои гости и култови имена от ъндърграунда - Краси Черничкия и съседите й братя Галеви.

По време на купона, познавачите на женското очарование ще се насладят не само на Сашкините форми, но и на тези на Петра, Екстра Нина, Еми Стамболова, Таня Боева и др. Сред тях ще бъде съвсем на мястото си и Радо Шишарката, който отскоро е единственият писател сред фолк изпълнителите. Струва си да се повеселите на купона САШКА И ПРИЯТЕЛИ - градусът ще бъде висок.

http://bgmusiccompany.com/sashka/
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.