Следва

Хайде пак ретрограден Меркурий - как да го преглътнем за последен път тази година

We Love: на Джоан Смолс пижамата

И сутиенчето отдолу... 

Celebrities преди 2 години

Супермодели, модни блогъри, редактори и звезди - всички са в Милано, защото италианските марки показват модата си за идния топъл сезон - Пролет 2022.

Не прави изключение и една от най-хубавите жени в модния свят - супермоделът Джоан Смолс, смуглата пуерториканка, ангажирана, освен с останалото, и с шоуто на Boss, в което дефилира, която събира погледи из улиците на любимия италиански град (четете още: Beauty Starter: "Винаги smokey eyes", веруюто на един супермодел).

Заснета на прага, както се казва, мис Смолс демонстрира уличен стил, по който си припадаме винаги - неглиже и мега секси ансамбъл от щедро отворена риза и широк панталон, досущ пижама, но за "вънка", за която открихме, че е на украинската марка Sleeper. Дамата добавя към ансамбъла на вертикални черно-бели райета кецове Nike и полупрозрачен сутиен.
И всичко спи!

Пижамите, за тези от вас, които, като нас, са решени да си вземат по една, са част от колекцията на споменатата по-горе марка Core и са представени за пръв път през 2020 г. Линията е изработена от материал EcoVero, известен като екологична алтернатива на вискозата. Всички пижами в тази линия са проектирани в ежедневен стил и се предлагат в един размер. Също така към всеки комплект е включена лента за коса. 

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.