Следва

Upgrade your jeans. Срокът за участие се удължава

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Вярно, че това е Кейт Мос, което безспорно я прави жената, която може да изглежда както си поиска, където и...

All fashion преди 14 години

1. Кейт на корицата на следващия Harper’s Bazaar US

Вярно, че това е Кейт Мос, което безспорно я прави жената, която може да изглежда както си поиска, където и когато си поиска, но никак не ни харесва изражението й за корицата на американския мартенски Harper’s Bazaar, заснета от Питър Линдберг.

Дори малко напомня на дивата синя мацка от Аватар, което за съжаление не е преимущество. Очакваме да излезе сесията, където вярваме, че Кейт вече ще е във вихъра си.

2. Торбата за боклук, колкото наема ви за половин година




Явно Марк Джеъкъбс наистина е повярвал, че всичко, на което сложи логото на Луи Вютон ще се продава като топъл хляб, дори то да е пълен боклук.

Буквално! Последният модел чанта на LV гиганта е водоустойчива торба за боклук с кожена дълга дръжка, която разбира се се маха в случай, че наистина решите да си я носите като найлон с отпадъци. Дизайнерският „чувал” е ваш за 1960$.

3. Мравки, дисекция и вени – най-зловещото за вашите крака



Les Queues De Sardines е марка за чорапи и чорапогащници с доста неконвенционални принтове.

Ако ви влече тъмната страна, тук извадихте късмет – можете спокойно да нахлузите лазещи мравки върху краката си или да се покриете с мускулни влакна.

Макар че не разбираме защо някой би искал да се разхожда с разширени вени по краката, без дори да ги има.

4. Swizz Beatz + Christian Louboutin




Още от декември се говори, че американският продуцент, DJ и рапър Swizz Beats подготвя колаборация с кралят на обувките Christian Louboutin, от която се очакваше да прозилязат няколко нови ултрa cool кецове.

Макар все още да не е ясно дали това съдружие се е осъществило, тази седмица Swizz Beatz пусна в туитър снимка с очакваните модели.

Дали разполага просто с вътрешна информация или наистина е участвал в дизайн процеса, не знаем, но познайте какво?

Отново капси! Та нали тенденциите са за това да отминават с времето. На нас лично тази ни омръзна още през есента.

5. Няма безплатно ревю




Винаги ни е било чудно дали звездите получават хонорари (или поне дрехи подарък) в замяна на това да седят на първите редове на големите лейбъли. При техните натоварени програми, оказва се, че за такава голяма реклама, марките трябва да си платят щедро.

Най-търсените и високо заплатели лица за предните седалки са Риана (100 000$ и нагоре), Бийонс (80 000$), сестрите Олсън пък взимат по 80 000 всяка.

Който не може да си позволи това прибягва до следващата категория, звездите на Gossip Girl – Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър прибират около 40-50 000, за да се наслаждават на ревю, а Ким Кардашиан е доволна на 35 000.

И тук обаче колелото се върти безжалостно. Докато през 2006 Линдзи Лоан е искала по 60 000$, за да приседне на първия ред, то след позорните й изяви като дизайнер на Емануел Унгаро, тя се радва ако изобщо получи покана за ревю. Някой да отрича, че модата е фалшива, скъпо платена показност?
 

More from View Sofia

More All fashion