Следва

Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Анджелина Джоли & The Weeknd втори път на вечеря - прилича на любов

Анджелина Джоли и The Weeknd може би не искат светът да знае, че флиртуват, но ловците на интимни моменти от чужди животи не мислят така 

 

Celebrities преди 2 години

46-годишната актриса и 31-годишният музикант, чието истинско име е Абел Тесфайе, бяха заснети (отново) заедно, напускайки ресторант в Санта Моника снощи. 

Изцяло в черно, той - отпред, тя - крачка след него, Анджелина и Абел, макар и "само очи" предвид маските, излъчват много особената и трудна за объркване специфична химия, която съществува винаги между хора, които се харесват. 

Джоли и The Weeknd бяха засечени за пръв път преди няколко месеца, за да сме конкретни - през юни, когато отново вечеряха заедно. Малко след това звездата присъства заедно с децата си на негов концерт. Готиният певец, музикант и продуцент беше на прага на брак със супермодела Бела Хадид преди около три години след бурна романтична история, припомняме ТУК, а междувременно направи истински фурор на финала на Super Bowl 2021 през февруари тази година, припомняме всичко около събитието ТУК. Около Анджелина не витаят никакви слухове за интимна обвързаност от доста време насам, като изключваме моментите като този с харизматичния The Weeknd, които силно приличат на повече от обикновено привличане.     

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.