Следва

Max Mara, Spring 2022, READY-TO-WEAR

Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Синди Крауфорд, Емили Ратайковски... супер секс на ревютo на Риана

Риана направо избухна с ревюто си в Лос Анджелис, на което показа най-новите модели от колекцията си Savage X Fenty

 

All fashion преди 2 години

В третото продължение на спектакъла, излъчено снощи в Amazon Prime Video, Риана "разходи" моделите Ирина Шейк, Джоан Смолс, Беати Принслу, Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Синди Крауфорд, за да демонстрира чисто новите си модни хрумки за секси бельо. Последното, което можем да споменем за видяното е, че има опасност да разочарова. Просто защото всичко е топ (е, може би лилавото на комплекта на Емрата не е точно нашият нюанс, но толкоз). 

Самата 33-годишна дизайнерка също се присъедини към шоуто, в пълен блясък, разбира се, с което спираме да обясняваме, а само гледаме >>> 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.