Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Овни, този месец можете да спечелите много от сътрудничеството си с другите и работата като част от продуктивен екип - това ще е много по-полезно за вас от това да работите самостоятелно. Слънцето, огненият Марс и комуникативният Меркурий са във Везни, вашият опозиционен знак, което прави момента подходящ за преговори и тактична дипломация.

Новолунието на 6 октомври ще бъде особено полезно и добро време за събиране със съмишленици, за извеждане на любовна връзка на следващото ниво или обсъждане и сключване на нови сделки. През следващите седмици (до 30-ти) любовният ви живот може да блесне, защото ще имате много възможности да изчистите въздуха и да разрешите всички повтарящи се и продължаващи от дълго време проблеми.

Романтичната Венера се премества в Стрелец и във вашия 9-ти дом, дома на пътуванията, житейската философия и образованието, на 7-ми - през това време силно ще ви привличат екзотичните неща от живота - храна, дестинации, изкуство. Ще бъдете необясимо заинтригувани от някой авантюристичен тип, може би чужденец...

Пълнолунието е във вашия знак на 20 октомври. Това ще ви помогне да видите ключова връзка в живота си в различна светлина. Може да получите представа за тази връзка, която преди не е била очевидна, което ще причини промяна в поведението. Освен това проект или план може да се приближи до финална фаза, което ще ви даде възможност да отпразнувате успеха си.

Слънцето ще премине в мистериозния Скорпион на 22-ри, което добавя още интензитет към сместа. Идва време на страхотни реализации, радикални решения и възможност да се освободите от всичко, което ви задържа.

И накрая, динамичният Марс, вашата лична планета, също се премества в Скорпион на 30 октомври за престой от около шест седмици. Това ще внесе подобен на лазер фокус и концентрация във вашите планове и усилия. Възможно е обаче да има моменти, в които сте твърде интензивни и устремени, така че не забравяйте да се отпускате понякога и да си почивате.  

Хороскоп

Още от Astro