Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Козирози, този месец нищо ново за вас - най-силно ще желаете да изведете работата, кариерата или бизнеса си на следващото ниво. С любезното съдействие на Слънцето, динамичния Марс и комуникативния Меркурий имате тази възможност - да предприемете мощни действия, за да получите това, което искате. Меркурий обаче ще бъде ретрограден до 18 октомври, така че внимавайте за забавяния и объркване относно плановете, сделките и преговорите.

Готови ли сте да стартирате нов проект? Най-доброто време за това е около Новолунието във Везни на 6-ти, защото работата в хармония с лунния прилив ще помогне вашите дела да напредват добре. Очарователната Венера се премества в Стрелец във вашия 12-ти дом, дома на духовността, на 7 октомври, което прави това едно от по-добрите времена да бъдете мили към себе си. Ако сте склонни да пренебрегвате нуждите си и продължавате да работите независимо от всичко, използвайте следващите седмици, за да изслушате посланията на тялото си, да настроите на духовната си страна и да се насладите на грижи за себе си.

Четири планети стават от ретроградни директни този месец, включително отрезвяващия Сатурн, вашият владетел, на 10-ти. Тъй като в момента се той намира във вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовите планове, паричните въпроси могат да се обърнат към по-добро развитие.

Пълнолунието в Овен се случва във вашия 4-ти дом, дома на семейството, на 20 октомври и би могъл да извади заровени емоции на повърхността. Това може да бъде възможност да изчистите въздуха, но и да доведе до импулсивни действия, които биха могли да се окажат разрушителни. Чувствителността към усещанията и състоянието на другите може да ви помогне да се свържете с тях, без да ги разстроите.

И накрая, Слънцето се премества в Скорпион и вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, на 22-ри, последвано от яростния Марс в края на месеца, давайки енергия и блясък на приятелства и други ключови връзки. Може да се усетите в нужда да се свържете с познати, които имат силно влияние и които биха могли да ви помогнат да получите нещо, което искате. 

Хороскоп

Още от Astro