Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Водолеи, подгответе се да да правите нови открития и да се възползвате от златни възможности през октомври. Този месец може да ви направи неспокойни и нетърпеливи да изследвате нов терен, като това включва преместване в нови кръгове, повече работа в екип и достигане до хора или групи, които са на другия край на света. Тази дейност ще даде положителни резултати и ще видите ползите много бързо. Новолунието във Везни на 6 октомври е много полезно време за стартиране на нов план за действие, популяризиране или пускане на продукт или може би разработване на блог или уебсайт. Каквото и да се надявате да постигнете, предприемането на ход в този момент гарантира успех. 

През този месец четири от шест планети се стават от ретроградни директни, между 6-ти и 18-ти, което ще облекчи всякакви закъснения и разочарования, които ви притесняват от известно време. Прекрасната Венера се премества във вашия личен 11-ти дом, дома на приятествата и социалния живот, на 7 октомври, което ще ви вдъхнови да се включвате повече в различни дейности.

С Пълнолунието в Овен и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, на 20-ти, сте готови да излеете разочарованието си. Ако нещата са стигнали до вас такива, каквито ги искате, това е времето, в което всичко ще излезе наяве. Добра идея е да отидете на дълга разходка или да тренирате рано. Канализирането на част от тази излишна енергия в упражнения ще улесни навигацията и работата ви през деня.

Преминаването на Слънцето в Скорпион на 22 октомври, последвано от уверения Марс осем дни по-късно, активира най-горната северна част на вашата карта. Ако искате да бъдете забелязани, това е моментът да правите презентации, да демонстрирате способностите си и да популяризирате работата или бизнеса си. Колкото по-склонни и желаещи сте да се откроявате от тълпата, толкова по-добре за вас. 

Хороскоп

Още от Astro