Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Това ще бъде интензивен, но възнаграждаващ месец за вас, Риби, в който бихте могли да разрешите много проблеми, които висят в пространството. Ако се съсредоточите върху споделени активи, бизнес, силни емоции и трансформация в живота и работата си, може да се справите с въпроси, които по принцип избягвате. През следващите седмици ще осъзнаете колко и кои неща източват енергията ви и причиняват фонов стрес, което само по себе си ще ви накара да поискате да направите нещо по въпроса.

Новолунието на 6 октомври е отличен момент да се оправят нещата. Възможно е да не свършите всичко наведнъж, но ако имате ясен план и го приведете в действие, вашите усилия ще бъдат напълно успешни. А ако сте се чувствали притеснени, тогава направете нещо, което да облекчи това.

На 7-ми прекрасна Венера се премества в Стрелец, насърчавайки ви да се свържете с хора, които споделят вашите цели и амбиции. Социалните събития, в които се смесвате с важни и влиятелни хора, могат да ви създадат някои невероятни и много ценни нови контакти.

Пълнолунието в Овен на 20 октомври настъпва по оста на вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, което може да доведе до желание за разхищение. Ако имате пари за харчене и се чувствате раздразнени, дарете си една шопинг терапия и си купете всичко, което искате. Импулсивните покупки  биха могли да донесат малко трайно удоволствие, но и доза съжаление, както винаги.

Преминаването на Слънцето в Скорпион и вашия 9-ти дом, дома на пътуването, житейската филсофия и образованието, на 22-ри, е последвано от огнения Марс в края на месеца. Може би търсите нови приключения, които да ви променят и трансформират. Една почивка край морето би била много хубава, но придобиване на ново умение също ще ви обогати осезаемо.  Всичко това прилича малко на ходене през огън: може да е временно преживяване, но бихте могли да излезете с усещане, че сте завинаги различен човек.  

Хороскоп

Още от Astro