Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Ако чувствате живота си инертен, застоял, безинтересен, Телци, нещата ще започнат да се развиват различно този месец. Фокусът на небесната енергия е върху вашия 6-ти дом, дома на здравето, работата, огранизацията и здравословните навици, и до 30 октомври акцентът е върху създаването на баланс в ежедневието. Огненият Марс също е в този ви дом до края на октомври, така че ще бъдете по-взискателни в това да получите нещата така, както ги искате. Има моменти, в които може да станете самодоволни и упорити, но динамичната огнена планета винаги ще ви помага да продължите.

Новолунието във Везни на 6-ти е отлично време за стартиране на нови инициативи. Независимо дали искате да изградите по-здравословни навици или да използвате по-добре времето си, това е вашият шанс, което важи също и за стартиране на бизнес или нова работа.

Романтичната Венера, вашата лична планета, се премества в Стрелец на 7 октомври, внасяйки желание за по-приятни преживявания в любовта или други ключови области от живота ви. Време е да казвате по-често "да“, само това ще ви кажем.

Този месец е изключителен, защото четири ретроградни планети започват да се движат директно в рамките на две седмици - между 6-ти и 18-ти, което може да ускори темпото ви на живот и да сложи край на забавянията. Радикалният Плутон, благоразумният Сатурн, веселият Юпитер и комуникативният Меркурий приключват ретроградната си фаза и постепенно набират скорост през следващите седмици.

Емоциите ще достигнат своя връх по време на Пълнолунието в Овен на 20 октомври. Ако успеете да опростите графика си и да го успокоите за около ден, ще можете да поемете всяка неочаквана драма със замах и без притеснения.

Преминаването на Слънцето в Скорпион на 22-ри, последвано от динамичния Марс осем дни по-късно, внася огромна страст и интензивност в партньорствата и другите взаимоотношения в живота ви. Това може да е подходящ момент да си направите равносметка и да прекъснете онези връзки, които не са окей. Това ще проправи пътя за нови и по-богати приятелства и любови.

Хороскоп

Още от Astro