Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Слънцето, Марс и Меркурий продължават да влияят на вашия личен 4-ти дом, дома на семейството и жилището, Раци, така че фокусът на месеца е върху това да оформите мястото си като уютен пристан - подредено, непретрупано, хармонично, за вас и за хората, с които живеете. Ако някакви проблеми висят в семейството ви (или между вас и съквартиранти), сега е един от най-добрите моменти да ги разрешите. Акцентът върху знака на Везните означава, че тактът и дипломацията помагат за облекчаване на всякакви трудни ситуации и сближават хората.

Новолунието във Везни на 6 октомври е чудесно време за стартиране на нови планове или инициативи. Готови ли сте да "гримирате" своето място? Да го направите по-красиво и удобно за живеене? Започнете сега и ще останете наистина доволни от резултатите. Ако трябва да промените конфигурацията, в което живеете, направете го сега, докато Меркурий е ретрограден. Ще бъдете нетърпеливи да ровите в тъмните ъгли и да освободите повече място за добрите неща в живота си.

Романтичната Венера се премества в Стрелец на 7-ми, внасяйки смела и приключенска нотка във вашия любовен живот. Ако искате да работите и да пътувате едновременно, давайте. Това е една идея, която силно ще ви привлича и допада през следващите седмици, особено ако мислите да го правите с добър приятел.

Пълнолунието в Овен на 20 октомври може да съвпадне с приключването на план или проект и е шанс да отпразнувате успеха си. Фокусът се измества все повече към знака на Скорпиона, когато Слънцето се премести в него на 22-ри, последвано от Марс на 30-ти, и много енергия се концентрира във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията, творчеството и романтиката. Любовният ви живот ще се подобри драстично, толкова хубав не сте го усещали и няма да го усетите през цялата година. В същото време може да се насладите на творчески дейности и хобита, оценявайки тяхната терапевтична стойност. Просто не забравяйте да се отдръпнете от задълженията и да се насладите на онези неща, които обичате да правите. 

Хороскоп

Още от Astro