Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Този месец вие ще сте победители и герои, когато става въпрос за сключване на сделки и постигане на споразумения, Лъвове. Астрологичният акцент през октомври е върху вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, което прави месецd отличен за всякакви задачи и проекти, включващи мислене, планиране, комуникация и маркетинг. Със Слънцето във Везни до 22 октомври и Марс в същия знак до края на месеца имате много възможности да се рекламирате добре и да разпространите посланието си към света.

Новолунието във Везни на 6-ти ще увеличи шансовете ви за успех, ако го използвате добре. Каквото и да искате да започнете, сега е моментът. Популяризирайте работата си, свържете се със съмишленици, започнете проект, създайте уебсайт или блог или работете в посока вашият онлайн бизнес да работи по-добре за вас. Направете го сега и ще процъфтите.

Освен това, тъй като прекрасната Венера се премества в Стрелец и във вашия личен 5-ти дом, дома на романтиката, страстта и удоволствията, на 7 октомври, отношенията ви с хората могат да придобият по-вълнуващо качество. Да, можете да действате соло, но така бихте изпуснали любовно приключение, каквото не сте преживявали отдавна. Това е и месец, в който четири от шестте планети, които в момента са ретроградни, започват да се движат директно, което  доста ще помогне за ускоряване темпото на събитията.

Пълнолунието в Овен на 20-ти ще подчертае възможностите, които наистина ви подтикват да действате. Сърцето ви ще бие по-бързо и ще почувствате прилив на ентусиазъм, докато съзерцавате и обмисляте дейностите си. Ако инстинктът и интуицията ви подсказват да продължите напред, не се замисляйте. 

И накрая на месеца, когато Слънцето се премести в Скорпион и вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 22 октомври, последвано от Марс осем дни по-късно, животът у дома ще стане доста интензивен. Ако в последно време сте мислили да правите промени, това е момент, в който може да пристъпите към действие. Да, някои от вашите планове могат да бъдат доста радикални, особено ако обмисляте преместване, основен ремонт или промяна в семейната динамика, и все пак, каквото и да планирате, първо мислете много. 

Хороскоп

Още от Astro