Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

Везни, динамичният акцент върху вашия знак до края на октомври означава, че можете да имате много силно влияние върху хората в живота си. Ще бъдете в стихията си и ще се чувствате добре и уверени в това да изразявате себе си, да създавате нови приятели и да постигате значими цели. Това може да бъде доста важен месец за вас, ако искате да напреднете личностно, защото яростният Марс във вашия знак ви дава смелостта да реализирате най-големите си планове.

Искате ли да знаете най-доброто време за започване на неща в живота ви изобщо? Новолуние във Вашия знак. То е този месец, на 6-ти, и Космосът директно ви предоставя чудесна възможност да осъществите мечтите и идеите си. Независимо дали искате да създадете добри навици, да започнете връзка, да приемете предизвикателна кариера, да печелите повече пари или да бъдете по-успешни, започнете сега, защото ще се получи. 

Чудесната Венера, вашата лична планета, се премества в Стрелец и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, на 7-ми, което може да ви даде предимство в преговори и дискусии. Тази планета в Стрелец може да бъде много дива и откровена. Ще има моменти, в които искате да бъдете много честни, както и моменти, когато би било по-добре да оставите естествената си дипломация да излезе на преден план.

Този месец четири планети, досега ретроградни, стават директни - започваме с мистичния Плутон на 6 октомври, последван от благоразумния Сатурн на 10-ти, щедрият Юпитер седмица по-късно и енергичният Меркурий ден след това. В резултат на това напрежението и разочарованието ще започнат да се стопяват.

Преминаването на Слънцето в Скорпион на 22 октомври, последвано от войнствения Марс осем дни по-късно, поставя акцент върху вашия 2-ри дом, дома на парите, материалните и финансовите ресурси. Това е вашата възможност за основен ремонт. Оптимизирането на всичко в живота ви ще помогне да извлечете максимума от парите си. Желанията ви може да са по-силни от обикновено, така че ако наистина искате нещо, няма да се откажете, докато не го получите. 

Хороскоп

Още от Astro