Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2021

Astro преди 2 години

С настъпването на октомври, Скорпиони, акцентът за вас е върху духовността, вътрешното изцеление и предприемането на нови стъпки, благодарение на които да живеете с пълния си потенциал. Този фокус върху вашия 12-ти дом, дома на духовното и скритото, интимното,  продължава цял месец и ви дава шанс да се отървете от емоционален багаж и да намерите финал на дълготрайни проблеми. След 22 октомври може да сте различен човек от този, който сте сега, четири седмици по-рано, тъй като прозренията носят облекчение и полезни решения.

Възползвайте се от Новолунието във Везни на 6-ти, задължително. Ако някога сте искали да медитирате или да научите друга духовна практика, това е моментът да започнете. Ако сте нетърпеливи да разберете мечтите си, започнете да ги записвате сега и те ще ви отведат на едно приказно пътешествие към самооткриване. Йога, дневник, тай чи и много други дейности могат да ви бъдат полезни сега.

Романтичната Венера се премества във вашия 2-ри дом, дома на парите, материалните и финансови ресурси, на 7 октомври, което ще засили желанието ви за лукс и диви приключения. Ако можете да балансирате това с идеи за печелене на пари, които ще ви донесат допълнителен доход, няма причина да не си пуснете косата и да поживеете малко по-лудо.

Четири ретроградни планети стават директни този месец, включително вашият личен водач Плутон, на 6-ти. Ако сте работили върху визуализирането на това, което искате и подобряване на своето мислене, скоро ще започнете да виждате резултати. Други планети, които започват отново нормалния си ход, са Сатурн на 10 октомври, Юпитер седмица по-късно и Меркурий ден след това. Комбинираните усилия могат да ви помогнат да постигнете много по-голям напредък.

И накрая, преместването на Слънцето във вашия знак на 22-ри, последвано от уверения Марс осем дни по-късно, означава, че наистина сте в стихията си. Това е вашият шанс да работите с пълна сила и да потърсите онези възможности, които ви позволяват да се възползвате от многото си таланти. 

Хороскоп

Още от Astro