Следва

Истории от живота: "Руската Рапунцел", сектата и ранната смърт

Кая Гербер и Джейкъб Елорди с първа официална поява заедно, и нейната рокля, и неговите очи

Кая Гербер и Джейкъб Елорди, съвършено хармонични, се появиха за пръв път заедно на официално събитие. Неизбежно беше да ви ги покажем!  

Celebrities преди 2 години

20-годишната красива Кая, наследницата в модното поприще на мама Синди Крауфорд, и 24-годишният австралийски актьор са двойка от над година, за която пишем с радост всеки път, когато ни се удаде възможност. Те са невероятно отиващи си, тя е видимо безумно влюбена, той го дава по-обрано, но също излъчва осезаема привързаност (четете още: Кая Гербер на раходка с куче и гадже).

Това, което показваме тук, е най-първата съвместна официална поява на двамата като любовна двойка, която се случи миналата вечер, на гала вечерта за откриването на The Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис. 

Кая е изумителна в роклята с цвят на шампанско от Селин, сандали в идентичен нюанс и диаманти от Тифани&Ко. Джейкъб също е в Celine, а 8 допълнителни кадъра стилово съвършенство следват >>> 

Четете ощеЧРД на Кая Гербер и нейната вълшебна рокля от сребро.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.