Истории от живота:

Истории от живота: "Руската Рапунцел", сектата и ранната смърт

Обстоятелствата около смъртта на красивия модел, която Запада нарече „руската Рапунцел“, са загадка и до днес

Някои обвиняват сектата за трагедията, други - провали в любовта и спад в кариерата. Разказваме мистериозната и тъжна история за руска красавица, която почина твърде рано.

„Чух трясък. Мислех, че мъж е блъснат от кола. Обърнах се: момиче лежеше на пътя”, разказва очевидец на трагедията, случила се с 20-годишния супермодел Руслана Коршунова. На 28 юни 2008 г. успешният и вече много известен модел пада от прозореца на апартамента си в Манхатън. Момичето не оставя самоубийствена бележка. В кръвта й няма алкохол или наркотици. Въпреки че според официалната версия се смята, че Руслана е направила това доброволно, роднините на починалото момиче не вярват на резултатите от разследването.

Красавица с пронизващ поглед

Моделите от Русия винаги са били „апетитен залък“ за европейските букмейкъри, които са в постоянно търсене на бъдещи звезди на модния подиум. Дълга руса коса, пронизващи сини очи, стройна фигура и висок ръст - на Запад момичета от такъв тип бяха наричани „руската мафия“, защото не оставяха голям шанс на конкурентките си. Сред най-известните са Наталия Водянова, Евгения Володина, Александра Пивоварова, Наташа Поли и още много имена.

Руслана Коршунова, родена в Алмати, Казахстан, е предопределена да стане модел - въпреки че е открита напълно случайно. Според една от версиите, през ноември 2003 г. Деби Джоунс, старши букмейкър на моделска агенция Models 1, лети със самолет и прелиства списание, в което случайно се натъква на снимка на Руслана.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.