Следва

РД във вана или как Гуинет Полтроу стана на 49

"Ще създам лесбийска космическа комуна“: плановете на любимата на Мъск след раздялата им

Преди дни узнахме, че 50-годишният Илон Мъск и 33-годишната му приятелка и майка на последното му дете Граймс сa се разделили. Идилията продължи три години, двамата остават приятели 

Celebrities преди 2 години

Кратък анонс в мрежите ни даде да разберем, че екзотичната любовна двойка е решила да прекрати интимните си отношения, което не означава, че се превръщат във врагове. Напротив, очевидно любовта им е била ползотворна, защото от нея освен дете, остават и куп бизнес планове и нагласи. Интересното в случая е, че двамата нямат никакви претенции един към друг, няма да делят къщи, коли и прочие имущество, а единственото, което ще парцелират, е Космоса. Илон и Граймс изглежда ще разпределят космическото пространство помежду си - припомняме, че основателят на SpaceX, най-богатият човек в света според Forbes (със състояние от 203,4 млрд. долара), многократно споделя плановете си да колонизира Марс през близката 2026 година, а плановете на бившата му любима са още по-грандиозни - тя смята в бъдеще да се установи някъде в околностите на Юпитер.

Възнамерявам и аз, като Елон, да насоча усилия към колонизирането на Космоса, като конкретните ми планове включват Европа (една от луните на Юпитер), където ще създам лесбийска космическа комуна, разказва Граймс пред Page Six.

Певицата коментира това по имейл, което очевидно е свързано с договора за SpaceX с НАСА в размер на 178 милиона долара. Компанията на Мъск трябва да помогне на НАСА да достигне до сателита, за да види дали е обитаем. Опитите за изследване на луната на Юпитер продължават от дълго време, тъй като има хипотеза, че под повърхността й може да има океан със солена вода, а в него от своя страна е възможен микроскопичен живот.

Темата за далечните планети е интересува Граймс от известно време: Готова съм да умра с червената кал на Марс под краката ми, пише певицата в Instagram.

И добавя, че след 50 години би искала да се премести на друга планета и да се занимава с физически труд до края на живота си. Граймс споделя и друга мечта - да прехвърли собственото си съзнание в робот, който може да говори и да се движи свободно, така че след това да отиде до Марс и други планети, вече със собственото си съзнание.

Любопитното е, че досега сме чували Граймс да говори за Космоса, при това повече от веднъж, но нямахме никаква представа за сексуалната й ориентация. Така че дали си струва да приемем думите й за лесбийска космическа комуна като признание или иронична шега, не знаем. Досега Граймс е била само в хетеросексуални връзки.

Извън грандиозните планове за колонизация на планети, двойката не споделя много за бъдещите се планове. Знаем само, че отношенията им остават добри, виждат се често и се грижат съвместно за общия си едногодишен син X Æ A-Xii (четете още: Илон Мъск и Граймс кръстиха бебето си X Æ A-12, ето на кого).

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.