Следва

Love to quote: 15 цитата от Моника Белучи, за мъжете, възрастта и любовта

Киара Ферани, гола, но не съвсем или удоволствието да демонстрираш Schiaparelli

Непосилната голота на битието 

 

Celebrities преди 2 години

1,6 милиона „харесвания“ за по-малко от ден белязаха снимка на Киара Ферани, на която тя позира в прозрачен мрежест топ, без бельо. Снимката е чиста провокация: тя ясно демонстрира, че обективизирането на женските гърди е остаряло отдавна (четете още: Let me influence you! Или нашият списък с лица, които си струва да последвате!). 

Въпреки това официално правилата на Instagram се спазват: зърната на Киара са покрити със злато. Топът Schiaparelli, в който италианката самоуверено дърпа струните на темата "Зърна", красиво интерпретира публичното табу. Морилизаторите може да са щастливи и спокойни, въпреки откровеността в случая, налице е висша естетика и надали някой би оспорил това. 

Междувременно кадрите, споделени от инфлуенсърката ни показват, че Киара е посетила на практика повечето емблематични места в Париж: египетският обелиск на площад "Конкорд", прочутите парижки врати, боядисани в синьо, площад Вандом, където се намира бутикът на модна къща Schiaparelli, уловен в кадъра. Останалото също е от Скиапарели - якето и дънките, със сигурност. Русият цвят на скромно прибраната коса само добавят още звезден прах към иначе повече от прелестната гледка.  


Schiaparelli, SPRING 2021 COUTURE



 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.