Следва

Love to quote: 15 цитата от Моника Белучи, за мъжете, възрастта и любовта

Киара Ферани, гола, но не съвсем или удоволствието да демонстрираш Schiaparelli

Непосилната голота на битието 

 

Celebrities преди 2 години

1,6 милиона „харесвания“ за по-малко от ден белязаха снимка на Киара Ферани, на която тя позира в прозрачен мрежест топ, без бельо. Снимката е чиста провокация: тя ясно демонстрира, че обективизирането на женските гърди е остаряло отдавна (четете още: Let me influence you! Или нашият списък с лица, които си струва да последвате!). 

Въпреки това официално правилата на Instagram се спазват: зърната на Киара са покрити със злато. Топът Schiaparelli, в който италианката самоуверено дърпа струните на темата "Зърна", красиво интерпретира публичното табу. Морилизаторите може да са щастливи и спокойни, въпреки откровеността в случая, налице е висша естетика и надали някой би оспорил това. 

Междувременно кадрите, споделени от инфлуенсърката ни показват, че Киара е посетила на практика повечето емблематични места в Париж: египетският обелиск на площад "Конкорд", прочутите парижки врати, боядисани в синьо, площад Вандом, където се намира бутикът на модна къща Schiaparelli, уловен в кадъра. Останалото също е от Скиапарели - якето и дънките, със сигурност. Русият цвят на скромно прибраната коса само добавят още звезден прах към иначе повече от прелестната гледка.  


Schiaparelli, SPRING 2021 COUTURE



 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.