Следва

Street Style вдъхновения: Модна седмица в Милано, vol. 1

Acne Stuidos, Spring 2022, READY-TO-WEAR

Модата е новата музика, тоест религия 

Runway преди 2 години

Това, което ни призовава Джони Йохансон с тази колекция, е да покажем бельо (плюс бедро), сякаш се е наговорил с Оливие Рустейн и Антъни Вакарело... Философията в дрехи, които ни правят да изглеждаме като без дрехи, е феноменална от идеята до изпълнението на Acne Studios.  Като солиден Gen X-er, Йохансон e любимец на купувачите от Gen Z поколението, които в наши дни са целевият пазар по-скоро по усещане, отколкото чрез внимателно наблюдение и разсъждение за модата. "Интересувам се от това колко е важно за тях да се представят пред света“, казва той. "Модата днес е почти еквивалент на религията и е съвсем различна от времето, в което израснах - тогава музиката беше религия."

Блузите с флорални щампи, мини рокли с презрамки и катарами, намекващи за BDSM,. корсетите от кожа с подплата, каре или найлон, вталените поли - всичко това поставя Acne в средата на модния разговор за пролетта на 2022 г., което е точно там, където Йохансон иска марката да бъде. В тона на всичко това - цялата колекция е в галерията ни!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.