Следва

Хрус: Брад Пит с мустачките

We Love: Ирина Шейк във винтидж Thierry Mugler

В Париж се откри дългоочакваната изложба на Thierry Mugler: Couturissime , посветена на творчеството на един от най-ярките дизайнери на 80-те години, французинът Тиери Мюглер 

Celebrities преди 2 години

Карди Б, Алесандра Амброзио, Тина Кунаки и Ирина Шейк дойдоха да подкрепят любимия си кутюриер снощи, на откриването на изложбата, посветена на творчеството му. Личността и работата на 72-годишния Тиери предизвикат особено вълнение сред феновете на марката и има защо - почеркът е неподражаем, а Модна къща Мюглер в последните години прави повече парфюми, отколкото мода, което е малко натъжаващо. Последната показана колекция е за Пролет 2021, оттогава - нищо. 

В подкрепа на събитието, топмоделът Ирина Шейк се появи пред публиката с винтидж рокля, част от колекция на марката от 1997 година. В същата дреха е облечена Джери Хол навремето, показваме надолу. В Instagram Шейк сподели моменти от подготовката и дори снима обувките, които Хол носи в комбинация с роклята преди 24 години. На вътрешната им повърхност се вижда надписа, че са направени специално за бившата съпруга на сър Мик Джагър. 


Ваканцията на известните: Mamma Mia, Ирина Шейк в Ибиса!


Самата рокля е един от най-ярките примери за комбинацията между ултра женственост, винаги на почит при Мюглер, и характерния му футуризъм. Самата колекция е посветена на метаморфозата, а пеперудата се превръща в неин символ. В интерпретацията на Ирина Шейк всички тези деликатни дизайнерски щрихи се четат мигновено и ясно - от формата на деколтето до пъстрото, но и елегантно цветово преливане. Липсата на грим и бижута, и свободно падащата коса само усилват впечатлението "от кутюр". We Love It!


Джери Хол

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.