Следва

Хрус: Брад Пит с мустачките

We Love: Ирина Шейк във винтидж Thierry Mugler

В Париж се откри дългоочакваната изложба на Thierry Mugler: Couturissime , посветена на творчеството на един от най-ярките дизайнери на 80-те години, французинът Тиери Мюглер 

Celebrities преди 2 години

Карди Б, Алесандра Амброзио, Тина Кунаки и Ирина Шейк дойдоха да подкрепят любимия си кутюриер снощи, на откриването на изложбата, посветена на творчеството му. Личността и работата на 72-годишния Тиери предизвикат особено вълнение сред феновете на марката и има защо - почеркът е неподражаем, а Модна къща Мюглер в последните години прави повече парфюми, отколкото мода, което е малко натъжаващо. Последната показана колекция е за Пролет 2021, оттогава - нищо. 

В подкрепа на събитието, топмоделът Ирина Шейк се появи пред публиката с винтидж рокля, част от колекция на марката от 1997 година. В същата дреха е облечена Джери Хол навремето, показваме надолу. В Instagram Шейк сподели моменти от подготовката и дори снима обувките, които Хол носи в комбинация с роклята преди 24 години. На вътрешната им повърхност се вижда надписа, че са направени специално за бившата съпруга на сър Мик Джагър. 


Ваканцията на известните: Mamma Mia, Ирина Шейк в Ибиса!


Самата рокля е един от най-ярките примери за комбинацията между ултра женственост, винаги на почит при Мюглер, и характерния му футуризъм. Самата колекция е посветена на метаморфозата, а пеперудата се превръща в неин символ. В интерпретацията на Ирина Шейк всички тези деликатни дизайнерски щрихи се четат мигновено и ясно - от формата на деколтето до пъстрото, но и елегантно цветово преливане. Липсата на грим и бижута, и свободно падащата коса само усилват впечатлението "от кутюр". We Love It!


Джери Хол

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.