Следва

Прекрасна: Леа Сейду за новия Бонд, "Френският бюлетин", каскадите и живота след кризата

Илон Мъск и бшвшата му ли изобретяват „осъзнатата раздяла"?

Колкото и невероятно да изглежда, в ерата преди раздялата на Гуинет Полтроу/Крис Мартин хората просто "късаха" 

Celebrities преди 2 години

Полтроу обяви, че тя и бившият й съпруг Мартин „се разделят осъзнато" и въпреки че терминът бе доста грубо подиграван, той всъщност описва ключов елемент от недовършения бизнес, който е препъникамък за толкова много раздели. В края на краищата, ако имате деца, къща или дори просто голяма група общи приятели... как да скъсате напълно връзките? 

Това е територията, в която влиза доскоро силно сплотената двойка Граймс и Илон Мъск, които обявиха преди десетина дни, че прекратяват връзката си след три години съвместен живот. Е, всъщност не я прекратяват напълно: „Ние сме полуразделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения", каза Мъск пред Page Six, добавяйки, че двамата ще продължат да си сътрудничат като родители на 1-годишния си син, X Æ A-Xii Мъск. (Да, това е името му.)

"Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да съм предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната работа е предимно в Ел Ей (четете още: "Ще създам лесбийска космическа комуна“: плановете на любимата на Мъск след раздялата им). Така че тя остава при мен сега, а Бебе X е в съседната стая", продължава Мъск, а ние си даваме сметка, че подобен "осъзнат" статут всъщност... има смисъл. Винаги предпочитаме чистата и окончателна раздяла, но реално докъде ни води това? Ето, самите ние сме на 23, 28, 40 и 45, някои женени, други - не, а трети - разведени, но все още хлътваме в най-близкия магазин всеки път, когато минаваме покрай някое бивше гадже на улицата. Всъщност дали не е по-добре да прегърнем „полураздялата"? Разбира се, звучи емоционално сложно, но поне ще имаме време за размисъл и диалог с вече бившия партньор. А може би и шанс да поправим сторените грешки и да продължим начисто.  

ЧРД, 50, Илън Мъск, с 10-те най-интересни подробности около този извънземен мъж

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.