Следва

Коя е Невяна Митева и защо ни хареса толкова

Любов на червения килим: Амал и Джордж Клуни на премиерата на The Tender Bar

Няма маски и скрито-покрито - Джордж и Амал Клуни се появиха в пълен блясък на премиера снощи, което е радост за окото. Едно, че се случва рядко, особено с всички преживени ограничения, и второ, 43-годишната адвокатка и 60-годишния й съпруг са наистина приятна гледка.

 

Celebrities преди 2 години

The Tender Bar предстои да бъде показан на 7 януари 2022 в Amazon Prime Videо, като режисьор на лентата е Джордж Клуни, а в главната роля - Бен Афлек. Премиерата бе снощи в Лос Анджелис, като, освен изключително приятелската енергия между двамата главни мъже, припомни на света колко красива двойка са Джордж и съпругата му Амал (четете още: Уличният стил на звездите: Амал, пак тази Амал).  

Амал Клуни е безупречна в обсипаната със сребърен принт черна рокля с много подходяща за фигурата й кройка, включително прорезите около талията, а съпругът й е фантастичен в лаконичната комбинация от черна риза, отворена на шията и тъмен костюм. Бен Афлек приема нещата малко по-бохемски, облечен със светла риза, вееща се свободно под сакото, и с кафяви обувки, но пък бе засечен непосредствено преди премиерата ръка за ръка с любимата Джей Ло, което в известна степен обяснява небрежното отношение към етикета - всички влюбени са така (четете още: Това е любов! Първа споделена снимка в Instagram на Бенифър).   

Иначе, филмът, в който участват освен Бен Афлек, още Тай Тай Шеридан, Лили Рейб и Кристофър Лойд, е драма за живота на момче без баща, което буквално израства в бара на чичо си Чарли, в който се опитва да припознае бащината фигура. Дизайнер на лентата е родената в София Калина Иванов, която живее в САЩ от 1979 година и която познаваме от "Мис Слънчице", освен останалите й проекти.  

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.