Най-малко обувки се виждат, но това Е реклама на обувки. На Дженифър Лопес новата колекция

Най-малко обувки се виждат, но това Е реклама на обувки. На Дженифър Лопес новата колекция

Първо виждаши лицето, после плъзваш поглед по фигурата, и двете безупречни, и чак тогава стигаш до краката и обувките, в които са обути - от доста тежки откъм детайли сандали до ботуши в щедри разновидности. Това е новата колекция обувки на 52-годишната певица, актриса и дизайнер, по традиция демонстрирана от самата нея. 

 

Припомняме, че Джей Ло работи по дизайнерската си линия обувки съвместно с компанията с DSW, американски ритейлър, специализиран в по-масовата търговия, от пролетта на 2020-а

За целите на кампанията, очевидно насочена към младата публика, Дженифър Лопес сменя тоалетите с размах, при това ансамблите са повече от секси - гащеризони, латекс, ламе и прочие. На някои от снимките звездата е с розова коса, на други е откровено руса, на трети - червенокоса. Мини дължини, деним, мрежести чорапи, кубинки, бял потник, ултра тесни дънки, щедри цепки - "уау" кампания, която вероятно ще убеди десетки хиляди млади красавици да си вземат по чифт-два от "обувките на J. Lo". На нас ни е трудно да преценим дали бихме намерили добро приложение на един или повече от показаните чифтове, затова ви питаме в анкетата за ориентир вие какво мислите >>> най-долу в материала. Междувременно припомняме предната колекция, демонстрирана с подобна кампания през ноември 2020-а - ТУК.  

Анкета

Бихте ли си купили чифт или повече от обувките на J.Lo?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.