Прелестен Ейдриън Броуди: за уискито, работата, стила

Прелестен Ейдриън Броуди: за уискито, работата, стила

Интервю с истински мъж като този в приятна есенна вечер като тази, е като глътка съвършено уиски с малко лед в чудесната компания на самия теб!  

Преди всичко искаме да споменем новия филм The French Dispatch или "Френският бюлетин" на Уес Андерсън, в който имате значима роля. Филмът е брилянтен, очакваме го по кината, бихте ли споделили с нас повече за това преживяване?
Ейдриън Броуди: Благодаря ви, филмът наистина е изключителен и много забавен. Това е четвъртият проект, по който работим заедно с Уес Андерсън. Обичам Франция, затова възможността да снимам отново там, а и самата премиера на филма в Кан тази година, беше истинско удоволствие.

Последните години бяха доста тежки за всички. Как се промени за вас работният процес в тези безпрецедентни времена?
Е.Б.: Времето стана много ценно нещо. Аз обожавам чувството да бъда въвлечен в творческия процес, затова сега, когато отивам на работа, изпитвам още по-силно чувство на благодарност, че мога да продължавам да правя това, което обичам.


Носителят на Оскар Ейдриън Броуди и Johnnie Walker за повече положителни промени в Източна Европа


Главен участник сте в новата кампания на Johnnie Walker… Защо?
Е.Б.: Харесвам Johnnie Walker както като продукт, така и като марка. Мисля, че подходът им е вдъхновяващ и намирам техния стремеж към съвършенство за много близък до себе си. Смятам, че трябва да сме упорити и да си проправяме път напред, да останем свързани помежду си и да преследваме страстите си, да продължаваме да вървим напред.

Всъщност какви напитки предпочитате, само уиски ли?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.