Следва

Победителите в конкурса „Sounds liкe You“ бяха обявени на официална церемония в Деня на музиката

Прелестен Ейдриън Броуди: за уискито, работата, стила

Интервю с истински мъж като този в приятна есенна вечер като тази, е като глътка съвършено уиски с малко лед в чудесната компания на самия теб!  

Celebrities преди 2 години

Преди всичко искаме да споменем новия филм The French Dispatch или "Френският бюлетин" на Уес Андерсън, в който имате значима роля. Филмът е брилянтен, очакваме го по кината, бихте ли споделили с нас повече за това преживяване?
Ейдриън Броуди: Благодаря ви, филмът наистина е изключителен и много забавен. Това е четвъртият проект, по който работим заедно с Уес Андерсън. Обичам Франция, затова възможността да снимам отново там, а и самата премиера на филма в Кан тази година, беше истинско удоволствие.

Последните години бяха доста тежки за всички. Как се промени за вас работният процес в тези безпрецедентни времена?
Е.Б.: Времето стана много ценно нещо. Аз обожавам чувството да бъда въвлечен в творческия процес, затова сега, когато отивам на работа, изпитвам още по-силно чувство на благодарност, че мога да продължавам да правя това, което обичам.


Носителят на Оскар Ейдриън Броуди и Johnnie Walker за повече положителни промени в Източна Европа


Главен участник сте в новата кампания на Johnnie Walker… Защо?
Е.Б.: Харесвам Johnnie Walker както като продукт, така и като марка. Мисля, че подходът им е вдъхновяващ и намирам техния стремеж към съвършенство за много близък до себе си. Смятам, че трябва да сме упорити и да си проправяме път напред, да останем свързани помежду си и да преследваме страстите си, да продължаваме да вървим напред.

Всъщност какви напитки предпочитате, само уиски ли?
Е.Б.: Фен съм на качествените питиета като Johnnie Walker Black Label, но като цяло обичам да поддържам бара си добре зареден.

Казвате, че успехът и прогресът са важни за вас, но кой е човекът, който ви вдъхновява повече от всички останали?
Е.Б.: Продължавам да бъда най-силно повлиян от своите майка и баща, които работят неуморно и винаги са ме окуражавали да бъда верен на себе си и да имам големи мечти.

Как прекарахте локдауна?
Е.Б.: Прекарах време с любимите си хора, но също имах късмета да мога да работя по няколко страхотни проекта. Бях половин година в Канада, където участвах в снимките на готически сериал на ужасите, наречен CHAPELWAITE, по романа на Стивън Кинг Сейлъмс Лот. Също така завърших редактирането и композирането на музиката за филма CLEAN, на който съм съавтор, и порисувах малко.

Липсваха ли ви пътуванията?
Е.Б.: Доста привикнах към пътуванията през годините, затова и много ми липсваше чувството за това колко достъпен беше целият свят. В известен смисъл тази промяна ми помогна да оценя още повече любовта си към пътуването и общуването с приятелите ми в чужбина.

Наложи ви се да кажете „наздраве“ на толкова много езици по време на снимките на THE WALKERS. Кой език се оказа най-труден за вас?
Е.Б.: Всъщност се насладих на предизвикателството да вдигна тост към света на толкова много различни езици!

Кои свои нови страсти открихте през последните месеци, живеейки при тези безпрецедентни обстоятелства?
Е.Б.: Това време възроди любовта ми към музиката и правенето на музика и това е част от нещата, които истински ме развълнуваха в тази кампания. Удоволствие беше да допринеса с музиката си и да се предизвикам дотолкова, че дори да изпея мелодията във видеото.

Смисълът на кампанията THE WALKERS е идеята за преодоляването на границите в името на обществения интерес, съзиданието чрез смелост, отличителност, иновативност, предизвикателства и авантюризъм. Какъв мислите, че е правилният път напред?
Е.Б.: Мисля, че духът на кампанията отразява моят творчески стремеж, това как обичам да предизвиквам себе си в творчески аспект и да преодолявам границите.

Считат ви за модна икона. Сега, когато все по-малко хора се контят за работа или за среща с приятели и стиловите норми се променят, имате ли някой добър моден съвет към нашата публика?
Е.Б.: Стилът е лично отражение на това, което сте и което чувствате. Не смятам, че обезателно трябва да бъде налаган от някакви течения, а че е въпрос на собствен избор.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 6 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.