Следва

Есенната умора: добавки, витамини, как да се предпазим?

Ваканцията на известните: Джерард Бътлър и фантастичната Морган в Пуерто Рико

Папарашки снимки от една споделена любовна почивка - Джерард Бътлър, в перфектна форма, и гаджето му, Морган Браун, в още по-перфектна форма, на ваканция в Пуерто Рико

 

Celebrities преди 2 години

Чудна гледка са тези двама прекрасни хора: той е 51-годишният световноизвестен актьор, тя -  50-годишната му приятелка. Видимо в прекрасно отпускарско настроение, двойката, по бански и в спортен екип, се радва на слънцето, както и на възможността да разцъка малко тенис. 

Джерард и Морган са във връзка от вече седем години. Разделяли са се, вярно, няколко пъти, но всеки път подновяват нещата. За последно двойката се раздели през август миналата година, като по повода Джерард каза в интервю: "Преживях разрив в отношенията и загубих любим човек по нелеп начин. Беше по-трудно, отколкото си представях."

Съвсем очевидно с днешна дата нещата са се уредили някак, пожелаваме да си останат такива - съвместни, лесни и секси, защото много имо отива на тези хора да са заедно. Нали?   

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.